Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

TUBETOUR 2019

Lauantai 23.02.2019 klo 18 Konserttisali

Osta liput
Facebook Twitter

Herbalisti
Ilaripro
ILONA
Jennysvoices
TOMAS
ZoneVD

Vuoden odotetuin TubeTour-kiertue karauttaa helmikuussa matkaan ja saapuu myös Kuopioon uudistetulla kokoonpanolla kuuden suosikkitubettajan voimin! Mukana ovat Herbalisti, Ilaripro, ILONA, Jennysvoices, TOMAS ja ZoneVD. Luvassa on vauhdikas ja hulppea lavashow, yllätyksiä sekä taatun tubetunnelman kruunaava Meet & Greet!

Herbalisti:
Tubesta ja telkkarista tuttu Herbalisti (mm. Posse) on ehtinyt tehdä huiman uran videon ja viihteen parissa! Taidokkaat videot ovat viehättäneet katsojia jo usean vuoden ajan, minkä lisäksi Herba myös keikkailee ahkeraan tahtiin. Tämä huippusuosittu TubeTourin alkuperäiskasvo toteuttaa unelmiaan ja ottaa seuraajat mukaan osaksi seikkailuja!
Herbailua

Ilaripro:
Futailu on ollut Ilarille elämäntapa jo yli 10 vuoden ajan ja se näkyy! Ilaripron suositulla sporttikanavalla kikkaillaan, hiotaan kuviot huippuunsa ja haastetaan myös tunnettuja futareita. Tämä supliikki herrasmies on TubeTourin tiimipelaaja, joka ei kuluta vaihtopenkkiä vaan tähtää tekemisellään ylämummoon!
Ilaripro

ILONA:
ILONA tietää miten arjesta saa ihan pikkasen ihanamman! Tämä somen tyylikuningatar nauttii matkustelusta, kauneudesta ja hemmottelusta, mutta ilahtuu myös rauhallisista koti-illoista. Kuulumiset vaihtuvat mukavasti teekupposen äärellä ja muistot tallentuvat kuvankauniille IG-tilille! Inspiroituminen onkin tämän valoisan huipputubettajan seurassa helppoa.
ILONA

Jennysvoices:
Jennyn humoristiset videot ja dubbaaminen ovat nostaneet Tube-kanavan huimaan suosioon! Lahjakkaana näyttelijänä Jenny taipuu mielettömiin rooleihin ja höpöttelee äänillä, joiden syntymistä ei pysty pelkällä maalaisjärjellä ymmärtämään. Show onkin valmis, kun tämä valloittava äänitaituri päästetään vauhtiin!
jennysvoices

TOMAS:
Tämän tyylitaiturin tunnistaa puoli Suomea! Reissumuistojen ja muotifiilistelyn lisäksi TOMASin Tube-kanavalla tartutaan kiinnostaviin aiheisiin, ratkaistaan mysteereitä ja tarinoidaan maailmalla puhuttavista ilmiöistä. Tourille TOMAS tuo tyyliä, hauskaa heittäytymistä ja tilannetajua!
TOMAS

ZoneVD:
ZoneVD on Tube-skenen ikisuosikki, jonka vauhdikas energia kantaa vahvasti myös livenä! Tubessa pelisisälllöillä ja sketseillä viihdyttävä tekijä on ollut myös TubeTourilla mukana ihan alusta asti. Tästä kiertuekonkarista onkin kehkeytynyt lavashowta luotsaava tirehtööri – Joona nauttii hyvästä hulluttelusta ja saa yleisön syttymään!
ZoneVD

Järj. Kuopion Musiikkikeskus
Liput: 22 €
Hinta sisältää Kuopion Musiikkikeskuksen palvelu- ja toimitusmaksun 2 €/lippu.

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: