Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

STAND UP SHOW

Lauantai 16.12.2023 klo 18 Konserttisali

Osta liputVaraa tarjoilu
Facebook Twitter

Jukka Lindström, Niko Kivelä, Teemu Vesterinen ja Ilari Johansson

JUKKA LINDSTRÖM on tv-tähti sekä tietysti suomalaisen stand up -alan kärkinimiä. Jukka on kiertänyt esiintymässä klubeilla, teattereissa ja komediafestivaaleilla jo vuodesta 2005. Viime vuosina Lindström on keskittynyt stand upissa sooloesityksiin, joissa poliittinen satiiri kietoutuu yhteen henkilökohtaisten tarinoiden ja havaintojen kanssa. Nyt hän valjastaa osaamisensa loppuvuoden hauskimmassa illassa Kuopiossa.

NIKO KIVELÄ on tv:stä ja radiosta tuttu mahtava tarinankertoja sekä suvereeni esiintyjä, joka herättää henkiin mimiikallaan ja äänenkäytöllään hahmot, esineet ja kaiken muun tarpeellisen. Tai sitten vain puhutaan tarinoita elämästä niin, että tuntuu.

TEEMU VESTERINEN on illan paikallinen, koska hän asuu nykyään Kuopiossa ja viihtyy hyvin. Teemu on stand upin huippuammattilainen. Yli 20 vuotta komiikan alalla uraa tehnyt Teemu on varustettu nopella älyllä ja moniulotteisella ajatuksen virralla. Teemu ei jätä kylmäksi.

ILARI JOHANSSON on kestosuosikki, jonka vahvuus on aivan upea ilarimaisuus, joka puhuttelee vuodesta toiseen. Karhea savolaisukko luopi yleisön kanssa yhdessä taikamaailman, jossa räjäytetään paskantärkeys pois. Eturivissä saat uuden kampauksen.

Esityksen kesto noin kaksi tuntia sisältää väliajan.

Ikärajasuositus 16 vuotta

Järj. Jylhäsalmi Productions
Liput: 33 €
Hinta sisältää Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu.
Palvelu- ja toimitusmaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

KATSO MYÖS

Kotisivut

Facebook

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: