Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

SÄVELRETKI SAVOLAISUUTEEN -KONSERTTI

Maanantai 15.08.2022 klo 17 Konserttisali

Osta liput
Facebook Twitter

Yllättävää, uutta ja ennenkuulumatonta!

Konsertin ohjelma kuljettaa yleisön sävelretkelle savolaiseen mielenmaisemaan – ja tunnelmasta toiseen. Aluksi Savonmaa!-orkesteri tarjoilee savolaisia ja savonmielisiä ikivihreitä ennenkuulemattomina jazz-versioina.

Jatsista siirrytään moderniin poppiin. Piela on nelihenkinen suomenkielistä poprock-musiikkia soittava yhtye, jonka jäsenet ovat Kuopiosta ja Pielavedeltä. Se esittää toukokuussa ilmestyneen Pimeää pakoon -esikoislevyn kappaleita yhdessä Tahdistin-jousiorkesterin kanssa.

Sävelretkellä nähdään myös Aapelia aukiolla. Se on uusi yhteisöteatteriproduktio, jonka kohtaukset on dramatisoitu Aapelin eli kirjailija ja pakinoitsija Simo Puupposen teksteistä. Työryhmässä ovat mukana Tiina Naumanen, Janne Puustinen, Antti Heikkinen, Kaisa Ritola ja Arttu Rautiainen. Teosta esitetään 29.8.–3.9. Kuopion keskustan ja lähialueiden puistoissa.

Konsertin päätteeksi lavalle nousee Kuopiosta kotoisin oleva laulaja-lauluntekijä Olli Halonen, joka tunnetaan erityisesti Pohjola-hitistään. Kappaleensa itse säveltävä ja sanoittava artisti on aiemmin myös muun muassa soittanut rumpuja useammassa eri kokoonpanossa. Laulut saavat vaikutteita artistin omasta ja lähipiirin elämästä, omakohtaisissa teksteissä käsitellään koko elämän kirjoa ja rohkeasti myös sen kipukohtia.

Konsertin juontaa näyttelijä Sohvi Roininen.

Kesto n 75min. Ei väliaikaa.

 

Järj. Pohjois-Savon liitto, Savon Sanomat ja Kuopion kaupunki
Liput 16 €
Hinta sisältää Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu.
Palvelu- ja toimitusmaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: