Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

RICKY-TICK BIG BAND & JULKINEN SANA

Perjantai 19.10.2018 klo 19 Konserttisali

Osta liputVaraa tarjoilu
Facebook Twitter

Ricky-Tick Big Band eli 17-jäseninen jazzorkesteri
Julkinen Sana alias Paleface, Redrama ja Tommy Lindgren

Huippusuosittu Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana tekee pitkään odotetun paluun keikkalavoille lokakuussa 2018. Maailmanlaajuisestikin uniikki jazzin ja hip hopin suurkokoonpano juhlistaa syksyllä julkaistavaa kolmatta albumiaan kuusi paikkakuntaa ja yhdeksän konserttia käsittävällä julkaisukiertueellaan. Vuonna 2012 alkunsa saanut kokoonpano koostuu suomalaisen räppiskenen pioneereista sekä sukupolvensa väkevimmistä jazzmuusikoista.

”Tämän kokoonpanon musiikki on ollut ensimmäisestä levystä lähtien uusien suuntien etsimistä. Tulevalla levyllä haastamme itseämme ja yleisöämme entistä modernimmalla tyylillä. Mukana on enemmän elektronisia soundeja, sähköisiä rumpuraitoja, sub-bass taajuuksia ja väkeviä kontrasteja minimalistisesta trap-biitistä valtavaan vaskivyörytykseen”, linjaa yhtyeen johtaja Valtteri Laurell Pöyhönen.

Yhtyeen kaksi ensimmäistä albumia Burnaa (2013) ja Korottaa Panoksii (2015) olivat arvostelumenestyksiä, ja bändi on tavoittanut yleisöjä loppuunmyydyistä konserttisaleista kiihkeisiin festarikeikkoihin mm. Ruisrockin, Flow Festivalin ja Pori Jazzin päälavoilla.

Suomalaisen hiphopin uranuurtajiin kuuluvat Paleface, Redrama ja Tommy Lindgren odottavat myös kuumeisena yhtyeen kolmatta tulemista: ”Meillä on palava halu näyttää maailmalle, miten totaalisen ainutlaatuinen tämä kokoonpano on. Valtterin säveltämä uusi musiikki vie koko ryhmän entistä syvemmälle uudelle maaperälle. Uusiutuvaan energiaan nojataan. Ja pian jysähtää taas!”

Järj. Kuopion Musiikkikeskus
Liput: 40 € / 38 € S-Etukortilla

TULE YSTÄVÄ- TAI TYÖPORUKALLA PERJANTAI-ETKOILLE!

KLO 17 STREET FOOD -ETKOT

STREET FOOD -MENU
Lasillinen kuohuvaa
Brezel Bites & juustodippi
Parmankinkku-Langos tai Kurpitsa-Langos
Nyhtökanaa & seesaminsiemeniä
Omena-crumble

Hinta ennakkoon varattuna 23,50 €/hlö (norm. 26,50 €/hlö)
Varaukset ja lisätiedot Ravintola Oodin myyntipalvelusta
ravintolapalvelutkuopio(at)kanresta.fi tai puh. 045 187 4060

KATSO MYÖS

Facebook

Instagram

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: