Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

PIKKU PAPUN ORKESTERIN 10-VUOTISJUHLAKONSERTTI & LIVEPIIRTÄJÄ LIISA KALLIO

Lauantai 11.02.2023 klo 15 Konserttisali

Osta liput
Facebook Twitter

Pikku Papun Orkesteri on Jenny ja Antti Wihurin säätiön tunnustuspalkinnolla vuonna 2018 palkittu lastenmusiikkia säveltävä, sovittava ja esittävä yhtye. Orkesterin papulaulut syntyvät yhteistyössä kirjailija-kuvittaja Liisa Kallion kanssa. Liisa Kallio on tässä konsertissa yhdessä Pikku Papun Orkesterin kanssa Kuopion Musiikkikeskuksen lavalla. Hän piirtää livenä konsertin aikana yleisön edessä hurmaavia kuvia valkokankaalle. Liisa Kallio luo arkeen taikaa. Hänen teoksissaan arki limittyy fantasiaan, ja isoja asioita löytyy pienen ja yksinkertaisen kautta.

Orkesteri on ollut ehdolla Emma-gaalassa vuoden lastenlevy-kategoriassa, sekä voittanut vuonna 2018 Vuoden lastenmusiikkiyhtye-palkinnon lastenmusiikkipäivän Jellona-gaalassa. Orkesteri on aiemmin julkaissut kaksi levyä, Pikku Papun laulut (Tammi, 2012) ja Pikku Papun Orkesteri (Tammi, 2016).

Orkesterin energinen esiintyminen, akustiset soittimet, moniääninen laulu ja eri tyylilajeilla leikittelevät sovitukset ovat sulattaneet niin pienten kuin varttuneempienkin kuulijoiden sydämet. Pikku Papun laulut ovat tulleet monille tutuiksi Yle TV2:n Pikku Kakkosesta ja Musarullaa-konserttisarjasta. Papulaulujen lisäksi orkesteri on tulkinnut ja sovittanut muun muassa Yleisaradiolle uusiksi perinteisiä lastenlauluja Mörri-Möykystä Lennä Lennä Leppäkerttuun.

Pikku Papun Orkesterin konsertissa perheen pienimmätkin pääsevät mukaan lauluihin ja leikkeihin. Myös riemunkiljahtelu ja tanssiminen on sallittua – jopa toivottavaa!

Konsertin kesto on noin 45 minuuttia, ei väliaikaa.

Järj. Kuopion Musiikkikeskus
Liput: 17 € / 12 € lapset alle 16 vuotta
Hinta sisältää Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu.
Palvelu- ja toimitusmaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

KATSO MYÖS

Kotisivut

Facebook

YouTube

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: