Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

JOHANNA RUSANEN – VILLE RUSANEN – JUKKA NYKÄNEN: KLASSISEN VIIHTEEN TÄHTIHETKIÄ

Sunnuntai 20.03.2022 klo 15 Konserttisali

Osta liputVaraa tarjoilu
Facebook Twitter

Sunnuntain 20.3.2022 klo 15 Mestari ja Diiva Kuopion konsertin solisti vaihtuu sairastapauksen johdosta. Kuopion konsertin toiseksi solistiksi tulee Ville Rusanen, Johanna Rusanen-Kartano esiintyy ennakkosuunnitelmien mukaisesti.

Jo ostetuilla konserttilipuilla Mestarit (Ryhänen | Hynninen),  Mestari ja Diiva (Ryhänen | Kartano-Rusanen) pääsee Klassisen viihteen Tähtihetkiä (Rusanen-Kartano | Rusanen 20.3.22 klo 15 konserttiin. Lippuja ei tarvitse vaihtaa. Jos esiintyjämuutoksen johdosta haluaa palauttaa liput, lippupalautuksia hoidetaan 28.2.2022 saakka. Lippupalautukset hoitaa Lippupiste: https://web.lippu.fi/palautus/ ja Kuopion Musiikkikeskus: http://bit.ly/KuopionMusiikkikeskus_palautus . Lippukauppojen palvelupalkkioita, maksutapa- ja toimituspalkkioita ei palauteta.

Suomen tunnetuimmat laulajasisarukset Johanna ja Ville Rusanen esittävät värikkään kokoelman operetin, musikaalin, elokuvamusiikin ja Toivo Kärjen hienoimpia kappaleita.
Tämän musiikillisen helminauhan täydentää virtuoosipianisti Jukka Nykäsen huikeat soolot ja legendaarisen Aarno Cronvallin juonnot.
Tässä konsertissa viihdyt varmasti!

Konsertin kokonaiskesto on 1 h 40 min sisältää väliajan.

Järj. HeartBrain Oy
Liput: 38,50 € / 32 € lapset alle 16v / 36,50 € ryhmät väh. 20 hlöä
Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu. Palvelu- ja toimitusmaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

KATSO MYÖS

Kotisivut

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: