Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

Meet Me In Musical – Maria Ylipää & Juha Kotilainen

Torstai 23.11.2017 klo 19 Konserttisali

Osta liputVaraa tarjoilu
Facebook Twitter

Kuopion kaupunginorkesteri
Heikki Elo, kapellimestari

Suurten musikaali- ja oopperaestradien tähtien – Maria Ylipään ja Juha Kotilaisen – ja Kuopion kaupunginorkesterin konsertti hemmottelee yleisöä maailman menestysmusikaalien suosikkisävelmillä. Illan aikana kohtaamme Marian ja Juhan johdattamina mm. yökerholaulajatar Sallyn, juutalaisen maitomiehen, Villin lännen Annien, teatterilaivan ahtaajan, tanssityttö Charityn, poliisitarkastaja Javertin sekä kaksi Mariaa: nunnan ja katutytön. Konsertissa kuullaan upeita makupaloja maailman tunnetuimmista klassikko- ja menestysmusikaaleista kuten West Side Story, Cabaret, Chess, Les Miserables – Kurjat, Sound of Music ja Showboat.

Kaksi karismaattista taiteilijaa – toinen musikaaliestradien säkenöivä tähtilaulajatar ja toinen oopperamaailman arvostettu, syvissä sävelissä soiva bassobaritoni. Molemmat ovat urallaan heittäytyneet monitahoisiin rooleihin suurella sydämellä ja täydellä taiteen voimalla. Maria ja Juha ovat kohdanneet toisensa rooleissa aiemminkin mm. Kullervo-oopperassa Savonlinnan Oopperajuhlilla. Nyt heidän upeat äänensä soivat yhdessä musikaaleista tutuin sävelin. Luvassa on mm. otteita klassikkomusikaaleista, jotka ovat hurmanneet niin Broadwayn, Lontoon West Endin kuin naapurimaamme Ruotsin ja kotimaamme yleisöt.

Konsertissa kuullaan myös ainutlaatuinen kantaesitys, kulttuuriministeri Sampo Terhon sävellys ”Satavuotiaalle Suomelle”. Säveltäjä saapuu konserttiin paikan päälle kuuntelemaan kantaesitystä.
Teoksen on orkestroinut sinfoniaorkesterille konsertin johtava Heikki Elo, joka on tehnyt yhteistyötä Terhon kanssa toimimalla hänen kulttuurikumminaan Teoston kulttuurikummihankkeen puitteissa.

Järj. Kuopion kaupunginorkesteri
Liput: 35 € permanto / 30 € parvet ja ryhmät väh. 20 hlöä
S-Etukortilla 33 € permanto / 28 € parvet.
Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu.
Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: