Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

MAIJA VILKKUMAA – TOINEN MAIJA -KONSERTTISALIKIERTUE

Perjantai 15.03.2024 klo 19 Konserttisali

Osta liputVaraa tarjoilu
Facebook Twitter

Vuonna 2023 Maija Vilkkumaa on nähty isoilla lavoilla vauhdikkaassa glamrock-kokoonpanossa festareilla ja isoilla areenoilla. Helmi-maaliskuun konserttisalikiertueella Maija Vilkkumaa ja kehuttu yhtye on toisenlainen: keskiössä ovat nyt tarinat Maijan elämästä ja biisien takaa.

Maija Vilkkumaa julkaisee lokakuussa 2023 yhdessä Miina Supisen kanssa kirjoittamansa omaelämäkerran Vilkkumaa. Sen sivuilla kohtaamme artistin, joka nelivuotiaana äänittää juttujaan kasetille ja kuuntelee niitä ja ajattelee, että kasetilla puhuu “toinen Maija.” “Nyt annetaan kyllä toisen Maijan puhua!” hän sanoo, ja jatkaa: “Toisella Maijalla ei ookaan tällasii hienoi pellehenkseleitä kuin mulla!”

Kuten omaelämäkerrassakin myös konserttisalikiertueella Maijan tarinat tuntuvat siltä kuin juttelisi hyvän ystävän kanssa. Tarina vie Helsingin Töölöstä vinyylisoittimen ääreltä keikkabusseihin, musabisneksen kiemuroihin, suruihin ja iloihin rakkaudessa, epävarmuuksiin ja niistä selviytymiseen. Tarinaa vie eteenpäin musiikki koko mittavan uran ajalta.

Konserttisaleissa musiikki soi festivaaliareenoita ja halleja laajemmalla pensselillä. Herkästä tunnelmoinnista mennään eeppiseen suuruuteen. Tanssimaankin tietysti pääsee, sillä sellainen on elämä, täynnä värejä.

Konsertin arvioitu kesto 2 tuntia 15 minuuttia, sisältää väliajan.

Järj. Warner Music Live
Liput: 37 €
Hinta sisältää Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu.
Palvelu- ja toimitusmaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: