Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

LIVESTREAM: KESÄN KUNNIAKSI

Perjantai 05.06.2020 19 Orkesterin YouTube-kanava

Facebook Twitter

Klikkaa tästä pe 5.6. klo 19 LiveStream-konserttiin Kuopion kaupunginorkesterin YouTube-kanavalle

Kuopion kaupunginorkesteri
Jaakko Kuusisto, kapellimestari

Jean Sibelius: Andante festivo jousiorkesterille

Ludwig van Beethoven: Sinfonia nro 4 B-duuri op. 60
I Adagio – Allegro vivace
II Adagio
III Allegro vivace
IV Allegro ma non troppo

Konsertin kesto on noin 45 minuuttia.

Juontaja: Elina Prepula
Livestream-tuotanto: Taustamarkkinat BGMT Oy
Ääni- ja valotuotanto: Kuopion Musiikkikeskus

Kuopion kaupunginorkesterin livestriimattu Kesän kunniaksi -konsertti soi koko orkesterin voimin perjantaina 5.6.2020 klo 19 Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalin lavalta.

Koronarajoitusten löyhennyttyä ja 50 henkilön kokoontumisrajoituksen tultua voimaan 1.6.2020, soittaminen kokonaisena orkesterina on mahdollista, mutta kuitenkin vielä ilman paikan päällä olevaa yleisöä sekä henkilömäärien rajoitukset, henkilöiden väliset turvavälit sekä hygieniaohjeet huomioiden.

”Ikävä kyllä, emme voi ottaa vielä yleisöä paikan päälle Kuopion Musiikkikeskukseen, mutta on kuitenkin iso ja rohkaiseva askel meille kaikille, että orkesteri voi soittaa jälleen suurena yhtyeenä. Tämä antaa myös suuntaa syksylle ja esittävän musiikin kannalta kohti parempia aikoja”, ylikapellimestari Jaakko Kuusisto kommentoi.

Kuopion kaupunginorkesterin livestriimatun Kesän kunniaksi -konsertin aloittaa Jean Sibeliuksen Andante Festivo jousiorkesterille, ja konsertin toisena teoksena kuullaan Ludwig van Beethovenin Sinfonia nro 4, joka juhlistaa säveltäjän 250-vuotisjuhlavuotta. ”Neljäs sinfonia on elämäniloista ja riehakastakin musiikkia, ja tuntuu että me kaikki tarvitsemme nyt sitä iloa. Sibeliuksen Andante Festivo tuntui osuvalta vastaparilta”, Jaakko Kuusisto kuvailee.

Järj. Kuopion kaupunginorkesteri
Vapaa pääsy

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: