Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

LINDA LAMPENIUS JA PERTTU KIVILAAKSO – JOULUN MAAGISET SÄVELET

Sunnuntai 17.12.2023 klo 17 Konserttisali

Osta liputVaraa tarjoilu
Facebook Twitter

Kuopion Musiikkikeskuksen joulukonserttien kimaran sekä vuoden 2023 huipentaa kansainvälisten tähtien – viulisti Linda Lampeniuksen ja sellisti Perttu Kivilaakson – joulukonsertti ”Joulun maagiset sävelet”.

Linda Lampenius on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia viulistejamme, joka on esiintynyt maailmalla niin kuninkaallisille kuin valtionpäämiehille. Apocalyptican soolosellisti Perttu Kivilaakso taas kiertää yhtyeensä kanssa maailmaa hengästyttävällä tahdilla.

Linda ja Perttu ovat valinneet joulukonserttiin  itselleen rakkaimpia lauluja. Melodioita kuullaan niin oopperan, klassisen ja popmusiikin maailmoista; myös Kivilaakson omia ja Apocalyptican esittämiä sävellyksiä sekä rockballadeja hyödyntäen duon erityisosaamista elektronisen musiikin puolelta.

”Luvassa on kaikenkattava ilta, jossa sellon ja viulun sävyt sekä sähköisten efektien rajattomat mahdollisuudet saattelevat kuulijan fantasiamaailmoihin, syviin meditatiivisiin tiloihin ja aikamatkalle läpi historian”, Linda Lampenius ja Perttu Kivilaakso kertovat. Mukaan mahtuu teeman mukaisesti myös suomalaisia joulu- ja kansanlauluja Kivilaakson uusina sovituksina.

Konsertin arvioitu kesto vajaa kaksi tuntia, sisältää väliajan.

Järj. Kuopion Musiikkikeskus
Liput: 31,90 €
Hinta sisältää Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu.
Palvelu- ja toimitusmaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: