Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

KOE ITE! – MAALAA MUSIIKKI, KUULE KUVA

Keskiviikko 07.02.2018 klo 19 Itä-Suomen Yliopisto, Snellmania-sali

Osta liput
Facebook Twitter

Kuopion kaupunginorkesteri
Mikk Murdvee, kapellimestari
Marja Kolu, kuvataiteilija
Markku-Jussi Komulainen, kuvataiteilija

Konsertissa soivat ja näkyvät klassisen musiikin suositut kappaleet mm. Antonín Dvořákilta, Josef Straussilta ja Jean Sibeliukselta. Ars Liberan kuvataiteilija loihtii yleisön edessä musiikkikappaleet näkyviksi ja toinen kuvataiteilijoista opastaa yleisöä piirtämään tai maalamaan musiikin mukana.

Kuvataiteilija Marja Kolu toimii nykytaiteilijan välinein käyttäen nopeaa croquis-tekniikkaa. Hän luo tapahtumaluonteista taidetta, joka törmäytyy yleisön kanssa, mikäli olet matkalla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Yhtäältä happeningiin pohjautuva taideteos on yhtäaikaisesti performatiivinen ja visuaalinen, jonka dynaaminen luonne on altis sattumalle, muutokselle ja vuorovaikutteiselle dialogille tekijöiden ja yleisön välillä. Samanaikaisesti se lähestyy taiteen ja elämän vuorovaikutteista kohtaamista.

Myös sinulla on oiva mahdollisuus kokeilla musiikkimaalausta. Yleisöä opastaa salin puolella kuvataiteilija Markku-Jussi Komulainen. Paikalla on rajoitettu määrä paperia ja maalaustarvikkeita. Ota mahdollisuuksien mukaan omat maalaus- tai piirustustarvikkeet mukaan!

Järj. Kuopion kaupunginorkesteri ja Ars Libera
Liput: 25 € / 20 € eläkeläiset ja ryhmät väh. 20 hlöä / 8 € lapset alle 16v, koululaiset, opiskelijat, varusmiehet ja työttömät

Lisätietoa kevään konserttipaikoista.

9-luokkalaisten kulttuurikortti

KATSO MYÖS

Kuopion kaupunginorkesteri:

WWW-sivut

Facebook

Instagram

Ars Libera:

WWW-sivut

Facebook

Instagram

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: