Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

JARKKO AHOLA – IKÄVÄ

Lauantai 26.02.2022 klo 19 Konserttisali

Osta liputVaraa tarjoilu
Facebook Twitter

Konsertti on siirtynyt lauantailta 6.11.2021.
6.11.2021 konserttiin lunastetut liput käyvät 26.2.2022 konserttiin sellaisenaan.

Mitäpä elämä olisi ilman musiikkia – ja varsinkaan elävää musiikkia? Nyt kun päälle vuosi ollaan menty enemmän tai vähemmän ilman, on ajatus tulevasta syksyn kiertueesta suorastaan kutkuttavan hieno. Se että kiertue on saanut nimensä joulukuussa julkaistusta versiostani Pave Maijasen – rauha hänen sielulleen – kappaleesta ”Ikävä”, on keikoille ja konsertteihin mitä suurin IKÄVÄ. Meille musisoijille tuo on melkeinpä elinehto. Toivotaan, että kesän myötä korona on muisto vain ja nähdään aurinkoisilla keikoilla ja syksyn kiertueella!”, Jarkko Ahola kommentoi.

Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja myös sitä seuranneet levyt Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) ja Romanssi (2016) ovat myyneet platinaa ja kultaa. Rock-tenorin omia biisejä sisältävä albumi Mä tuun suo luo julkaistiin keväällä 2018 ja se nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 2. Miehen viimeisin, syksyllä 2019 julkaistu Metallisydän-albumi sisältää sekä suomen- että englanninkielisiä rock-klassikoita. Viime vuosina komeaääninen Ahola on hurmannut myös Elämäni Biisi tv-ohjelman solistina sekä esiintynyt yhdessä Waltteri Torikan kanssa täydelle Hartwall Areenalle kolmena vuotena peräkkäin.

Jarkko Ahola – laulu, kitara
Antti Hakulinen – koskettimet
Lauri Laine – kitara
Jari Laitinen – basso
Antti Mäkelä – rummut

Järj. Warner Music Live
Liput: 48,40 € permanto rivi 1 keskipaikat / 38,40 € permanto ja yläparvi rivi 26 / 34,40€ yläparvi rivi 27-29 ja sivuparvet

Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu.
Palvelu- ja toimitusmaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

KATSO MYÖS

Kotisivut

Facebook 

Instagram

 

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: