Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

ILMAISKONSERTTI: IT’S ALL ABOUT MUSIC

Perjantai 29.03.2019 klo 19 Konserttisali

Vapaa pääsy
Facebook Twitter

Kuopion kaupunginorkesteri
Matthew Barley, sello
Ali Saad, laulu
Sanna Salmenkallio, viulu

Orkesterin Creative Music Making -viikko huipentuu konserttiin, jossa esitetään musiikkia, jota ei vielä ole olemassa. Tarkemmin sanottuna, orkesterimuusikoiden itsensä luomaa musiikkia. Viikon aikana heittäydytään mielikuvien ja ajatusten virtaan, etsitään uusia väyliä musiikin tekemiselle – kuunnellaan ja kommunikoidaan yhdessä. Viikon hedelmistä päästään nauttimaan pääsymaksuttomassa konsertissa, jossa kuullaan lisäksi  arabialainen laulusarja sinfoniaorkesterin muusikoiden säestämänä.

Duo Ali Saad ja Sanna Salmenkallio
Laulaja Ali Saad kasvoi arabialaiseen musiikkitraditioon bagdadilaisessa muusikkosuvussa. Viulisti Sanna Salmenkallio on monipuolinen taiteilija, joka on säveltänyt runsaasti teatteri- ja elokuvamusiikkia. Duo aloitti yhteistyönsä Kansallisteatterissa ja jatkaa kiehtovaa tutkimusmatkaa kahden kulttuurin rajamailla.

Matthew Barley on ansioitunut sellisti, improvisointiguru ja luovien musisointitaitojen kouluttaja. Musiikkiprojekteissaan hän keskittyy erityisesti ihmisten väliseen yhteyden vahvistamiseen ja kaikenlaisten keinotekoisten raja-aitojen kaatamiseen niin henkilöiden kuin eri musiikkityylien väliltä.

Järj. Kuopion kaupunginorkesteri
Vapaa pääsy

Konserttiin ei tarvitse noutaa pääsylippua. Pyydämme yleisöä saapumaan ajoissa paikalle.

9-luokkalaisten kulttuurikortti

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: