Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

ISMO ALANKO

Lauantai 19.10.2019 klo 19 Konserttisali

Osta liputVaraa tarjoilu
Facebook Twitter

Joakim Berghäll, Jussi Jaakonaho, Mikko Mäkelä, Juho Viljanen ja Niko Votkin

”Minulle tarjottiin kahta keikkaa samalle päivälle. Jouduin valitsemaan joko Fuengirolan tai Kuopion. Valinta oli helppo: Kuopion Musiikkikeskus on yksi parhaita keikkapaikkoja niin yleisön kuin puitteittensakin puolesta!”, toteaa suomalaisen rockin legenda Ismo Alanko.

”On hienoa päättää tämä vuosikymmen rokkaamalla bändin kanssa mitä erilaisimmissa paikoissa. Keväällä julkaistun Minä halusin olla niin kuin Beethoven -albumin kappaleet soivat iloisessa sekamelskassa neljän vuosikymmenen aikana tehtyjen laulujen kanssa. Jo kuusi vuotta toiminut, perhepiirissä ”El Mosquitona” tunnettu yhtyeeni heittäytyy sujuvasti ankarasta tykityksestä monimuotoiseen maalailuun ja kaikkeen siltä väliltä.

Oikeastaan kaikki kappaleeni kertovat samasta asiasta: Kuinka hämmentävää ja omituista onkaan olla olemassa ihmisenä tässä maailmassa. Asiaa tarkastellaan erilaisista näkökulmista ja erilaisilla tyyleillä. Välillä zoomataan tarkemmin, katsotaan suurennuslasilla, ja välillä avataan näkyville isompi kuva”, Ismo kertoo.”

Järj. Kuopion Musiikkikeskus
Liput: 36 €
Hinta sisältää Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu.
Palvelu- ja toimitusmaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: