Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

IRINA

Perjantai 27.10.2023 klo 19 Konserttisali

Osta liputVaraa tarjoilu
Facebook Twitter

Irina on kuulunut toista vuosikymmentä Suomen suosituimpien esiintyjien joukkoon ja on tullut tunnetuksi energisistä keikoistaan. Lokakuussa Irina lähtee kuusi paikkakuntaa käsittävälle konserttisalikiertueelle saapuen myös Kuopioon.

Urallaan yli tuhat keikkaa tehneen Irinan konsertissa tullaan kuulemaan tarinallinen läpileikkaus hänen tuotannostaan. Ohjelmisto koostuu Irinan lukuisien hittien lisäksi monista harvemmin keikoilla kuulluista kappaleista. Luvassa on irinaisen energian lisäksi paljon myös Irinan aistikasta puolta. Luvassa on harvinaista herkkua päästä nauttimaan Irinan upeasta äänestä ja biiseistä konserttisalissa, sillä Irina on tehnyt viimeksi varsinaisen konserttisalikiertueen vuonna 2010. 

Monipuolisella ja hienolla tuotannollaan Irina noussut yhdeksi kotimaisen poprockin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki julkaistut albumit ovat yltäneet platinakantaan.Energisistä keikoistaan tunnettu Irina nauttii esiintymisistä ja suosittuna live-esiintyjänä hän on yksi ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa. Keväällä 2022 saavutti yhden merkkipaalun, johon harva artisti yltää: huimat 1000 keikkaa tulivat täyteen. Irina on myös vakiovieras supersuositussa Elämäni biisi –sarjassa, joka jatkuu Ylellä tänä syksynä. 

Irina julkaisi helmikuussa 2021 kahdeksannen albuminsa Haluun olla yksin (katso video). Levyn nimikkobiisistä muodostui Irinan uran isoin hitti. Kappale on ollut 121 viikkoa Suomen virallisella radiosoittolistalla, ollen useita viikkoja myös listaykkösenä. Levy nousi julkaisuviikollaan fyysisten levyjen myyntilistan kärkisijalle ja oli fyysisten levyjen sekä striimausten yhteislistalla kolmannella sijalla.  Viime syksynä Irina työsti studiossa uutta albumiaan. Tulevalta levyltä saatiin vuoden lopulla ensimmäinen näyte Rikoskumppani-singlen muodossa. Kappaleen voi kuulla myös tammikuussa 2023 ensi-iltansa saaneessa Pamela Tolan uudessa elokuvassa Järjettömän paska idea (katso Rikoskumppani-video).  

Muut syksyn kiertuepaikkakunnat ovat Tampere, Hyvinkää, Mikkeli, Lahti ja Helsinki.

Konsertin arvioitu kesto noin 1 tunti 40 minuuttia, sisältää väliajan.

Järj. Kuopion Musiikkikeskus
Liput: 36,90 €
Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu.
Palvelu- ja toimitusmaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: