Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

Iloinen joulukonsertti

Lauantai 16.12.2017 klo 19 Konserttisali

Osta liputVaraa tarjoilu
Facebook Twitter

Totta se on – viimeinen tilaisuus nähdä Iloinen Joulukonsertti!

Kaksi suosittua suomalaista viihde- ja tanssiorkesteria, Finlanders ja Seitsemän Seinähullua Veljestä, ovat tuoneet meille iloisen joulumielen jo vuodesta 2005. Nyt on tullut aika laittaa kiertue pakettiin. Tuttua hulluttelua, koskettavia tunnelmapaloja ja hilpeitä show-henkisiä ohjelmanumeroita saadaan kokea viimeistä kertaa – Finlanders ja 7 Seinähullua valtaavat konserttitalot vielä kerran!

Iloinen joulukonsertti on musiikin ammattilaisten taidonnäyte, jossa roolit ovat vaihtuneet tiuhaan tahtiin. Kiertueen vakiovierailijoina ovat olleet TV:n The Joulukalenteri -sarjasta tutut rakastetut hahmot Olli ja Kerttu Santanen sekä salaperäinen Pentti. Trio on seikkaillut läpi vuosien ajankohtaisten asioiden viidakossa. Tänä vuonna Santaset ovat muuttamassa vanhainkotiin. Mielenkiinnolla voidaan odottaa heidän muuttoaan ja koko tiimin uusia kujeita, sillä kiertueen käsikirjoituksesta vastaa tunnettu pakinoitsija-kirjailija-käsikirjoittaja Seppo Ahti. Ohjauksesta ja koreografiasta vastaa, jo vuodesta 2007 asti Iloinen joulukonsertti -tiimin kanssa loistavaa yhteistyötä tehnyt, Tiina Brännare.

– 13. kerta toden sanoo ja sillee, huikkaa Pentti (Finlandersin Kari Lehtomäki).

On jälleen aika koota kaikki taiteilijat yhteen, jotta viimeinen joulukiertue saadaan pakettiin. Konsertti vie kuulijat joulumusiikin maailmaan, jossa käydään läpi tunteiden koko kirjo – hersyvän hauska ja tunnelmallinen jouluseikkailu voi alkaa. Takuuvarmaa on, että ohjelmistossa on niin uutta kuin vanhaa ja tietysti parhaita paloja vuosien varrelta. Seikka on saletti!

Iloisen joulun lähettiläinä nähdään Jussi Lammela, Aarne Hartelin, Kari Lehtomäki, Lasse Paasikko, Timo Pelander, Pasi Ketola, Risto Purhonen, Raimo Smedberg, Seppo Korjus, Reijo ”Takku” Ylinen ja Arto Hyötyläinen.

Joulu on iloinen asia ja se tuntuu aina, tavalla tai toisella, erityiseltä. Merkkaa The Joulukalenteriisi viimeinen kiertue ja tule mukaan!

Järj. Gramofoni Oy
Liput: 41 €
Hinta sisältää Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu.
Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

KATSO MYÖS

www-sivut

Facebook

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: