Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

HYVÄ UNI TULEE KUOPIOON

Torstai 31.01.2019 klo 17-19.30 Kamarimusiikkisali

Vapaa pääsy
Facebook Twitter

Coronaria järjestää torstaina 31. tammikuuta maksuttoman Hyvä uni tulee Kuopioon -yleisöillan Kuopion Musiikkikeskuksessa. Samalla vietetään Coronaria Uniklinikan Kuopion toimipisteen avajaisia.
Tule kuuntelemaan tietoiskuja paremmasta unesta ja uniapnean CPAP-hoidosta. Pitkään jatkunut huono nukkuminen tai väsymys ovat aina oireita sairaudesta, jota kannattaa tutkia. Kaikki unihäiriöt ovat hyvin hoidettavissa.
OHJELMA:
17.00 Yleisöilta alkaa
17.15 Tietoisku: Uni ja hyvinvointi – näin nukut paremmin, unilääkärin vinkit parempaan uneen – dosentti unilääkäri Henri Tuomilehto
18.15 Uniapnean CPAP-hoito – Uniteknikko/sairaanhoitaja Seppo Silvennoinen
Tietoiskujen lisäksi ohjelmassa on mahdollisuus tehdä unitesti, jolla saat suuntaa-antavan arvion omasta nukkumisestasi ja palautumisestasi. Lisäksi CPAP-laitepisteellä voi sovittaa CPAP-maskia, ja unihoitaja vastaa kysymyksiin. Esittelyssä myös maailman pienin CPAP-laite AirMini.
Tapahtumassa arvotaan laaja unitutkimus (arvo 802 euroa) ja Henri Tuomilehdon signeeraamia Uni, ravinto ja liikunta -kirjoja.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tule kuuntelemaan mielenkiintoisia luentoja sekä käyttämään Hyvän unen -tarjoukset hyödyksi.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Paikkoja rajoitetusti. Kamarimusiikkisaliin mahtuu n. 200 henkilöä.

Järj. Kuopion Coronarian Uniklinikka
Vapaa pääsy

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: