Kuopion Musiikkikeskus

HENRI KEMPPAINEN – SUURI TAIKASHOW

Perjantai 24.11.2023 klo 19 Konserttisali

Osta liputVaraa tarjoilu
Facebook Twitter

Suomen valovoimaisimpiin taikureihin lukeutuvan Henri Kemppaisen Suuri Taikashow  yhdistää  kekseliäästi niin taikuuden klassikoita kuin suuria illuusioitakin, joita Suomessa harvemmin näkee. Taikuuden ja illuusioiden lisäksi esityksessä nähdään Kemppaisen suosittua lähitaikuutta, joka on tullut tutuksi mm. miehen kansainvälisessä tv-levityksessä olevasta Magic in Lapland -sarjasta. Lähitaikuuden näkymisestä myös suurissa saleissa huolehtii kameratiimi ja isot screenit, joiden ansiosta myös pienimmät yksityiskohdat välittyvät aina takariveihin asti. Koko perheelle sopivan esityksen ohjaa tanssijakoreografi ja näyttelijä Sami Saikkonen. Luvassa on show, joka yllättää, naurattaa ja hämmästyttää.

Katso video

Olen todella innoissani päästessäni kiertämään Suomea taikashowni kanssa. Vaikka olen esiintynyt paljon ympäri maailmaa, on Suomen-kiertue ollut minulle toistaiseksi toteutumaton lapsuuden unelma. Kiertueen esityksiä on valmisteltu jo pitkään: tervetuloa viihtymään ja hämmästymään uskomattoman taikashow’n pariin, Henri Kemppainen sanoo.

Ammattilaisuransa vuonna 2006 aloittanut Henri Kemppainen on arvostettu kansainvälinen taikuri, joka on kiertänyt ympäri maailmaa esiintymässä omien ohjelmanumeroidensa kanssa aina Abu Dhabissa asti. Hänet on valittu Vuoden taikuriksi vuosina 2019 ja 2022 sekä Vuoden parhaaksi Esiintyjäksi Evento Awardseissa 2016. Las Vegasissa yksityisopissa kouluttautunut Kemppainen on myös ensimmäinen suomalainen taikuri, jonka tv-sarja on kansainvälisessä levityksessä: Magic in Lapland sarjaa on esitetty laajalti niin Pohjois- kuin Etelä-Amerikassakin sekä Aasiassa ja Euroopassa. Suomessa Kemppainen on esiintynyt lukuisissa tv-ohjelmissa sekä myös mm. Haloo Helsinki! -yhtyeen, Robinin, Anna Puun ja Jussi69:n kanssa.

Esityksen kesto noin 1 h 40 minuuttia sisältää väliajan.

Järj. Live Nation Finland Oy
Liput: permanto 1-7 rivit 52 € | permanto 8-19 rivit ja  takaparvi 26 rivi 46 € | permanto 20-25 rivit, sivuparvet  ja takaparvi 27-29 rivit   38 €
Liput: opiskelija, eläkeläinen ja lapsi 3-12 v permanto 1-7 rivit á 43€ | permanto 8-19 rivit, takaparvi 26 rivi á 38 € | permanto rivit 20-21, sivuparvet ja  takaparvi rivit 27-29 á 29 €
Hinta sisältää Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu.
Palvelu- ja toimitusmaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: