Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

DON’T YOU WORRY ’BOUT A THING

Sunnuntai 05.11.2023 klo 17 Konserttisali

Osta liputVaraa tarjoilu
Facebook Twitter

Lähes 60 muusikkoa ottaa Kuopion Musiikkikeskuksen konserttisalin haltuunsa, kun Jyväskylä Big Bandin ja Kipinät-kuoron yhteiskiertue kaartaa Kuopioon. Kollektiivi esittää alun perin New York Voices -lauluyhtyeelle sorvattuja sovituksia svengaavista jazz- ja lattarikappaleista. Huippukuoron laulanta taidokkaan big bandin groovella höystettynä on harvinaista herkkua, jota ei kannata jättää välistä!

Kuoro ja big band hellivät kuulijoiden korvia yhteissoinnillaan, minkä lisäksi tarjoillaan kattaus molempien kokoonpanojen omaa jazzahtavaa ohjelmistoa. Jyväskylä Big Bandia johtaa Ilkka Mäkitalo ja Kipinöitä Kaisa Halmemies.

Jyväskylä Big Band on yksi Suomen aktiivisimmista big bandeistä. Yhtye on tehnyt yhteistyötä niin kotimaisten kuin ulkomaisten solistien ja säveltäjien kanssa sekä toteuttanut poikkitaiteellisia produktioita. Omien konserttiensa lisäksi JBB on esiintynyt eri tapahtumissa ja yritystilaisuuksissa sekä useilla suomalaisilla festivaaleilla. Tilaussävellystoiminta on tärkeä osa JBB:n toimintaa, ja orkesteri tuokin säännöllisesti lavalle myös täysin uutta ohjelmistoa.

Kipinät on jyväskyläläinen pop- ja jazzmusiikin ja kuoroimprovisaatioon keskittyvä kuoro, jota johtaa sen perustaja, pop/jazz-laulunopettaja ja palkittu kuoronjohtaja Kaisa Halmemies. Kipinät koostuu noin 45 muusikosta ja musiikin aktiiviharrastajasta.

5-vuotisjuhlavuottaan viettävä Kipinät on rajoja rikkova rytmimusiikin pioneeri perinteikkäässä kuoromaailmassa. Se tunnetaan valovoimaisesta esiintymisestä, raikkaasta soinnistaan ja tiukasta groovesta. Kesäkuussa 2019 Kipinät palkittiin kolmella kultaleimalla eli korkeimmalla tunnustuksella ja kuoronjohtajapalkinnolla Tampereen Sävel -festivaalin kansainvälisessä kuorokatselmuksessa.

Konsertin kesto noin 2 tuntia sisältää väliajan.

Järj. Jyväskylän Big Band ry
Liput: 30,90 € /23,40 € lapsi alle 18 vuotta, opiskelija, eläkeläinen ja varushenkilö
Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu.
Palvelu- ja toimitusmaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: