Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

BIG BANG SIEGFRIED

Torstai 26.04.2018 klo 19 Kuopion kaupunginteatteri, Minna-näyttämö

Osta liputVaraa tarjoilu
Facebook Twitter

Kuopion kaupunginorkesteri
Florian Ludwig, kapellimestari
The Fabulous Bäckström Brothers eli
Petri Bäckström, tenori
Jouni Bäckström, baritoni
Jukka Nykänen, piano

Juonellinen komediakonsertti, jossa The Fabulous Bäckström Brothers tekee eeppisen Route 66 -automatkan halki Yhdysvaltojen. Pikkuveli Jouni haluaa kymmenvuotisten opintojensa päätyttyä tutustua kunnolla isoveljeensä yhdessä vietettävän laatuajan merkeissä. Isoveli Petrillä on päänvaivana suuri rooli Richard Wagnerin Siegfriedinä, niinpä hän päättää ottaa mukaan auton takapenkille säestäjänsä Jukka Nykäsen, joka puolestaan elää keskellä kiihkeintä luomisvaihetta oman oopperansa Jumalhiukkanen kanssa. Myös pianolla on monta roolia: se on valjastettu esittämään sekä autoa, baaria että lohikäärmettä.

Marxin veljesten ja Monty Pythonin hengessä tehty komedia koukkaa reissullaan vaivattomasti oopperan, komedian, konsertin ja vaudevillen maailmoissa, joissa vastaan tulee musiikkia Abbasta Wagneriin. Cup Song –viritys Stravinskyn Kevätuhrista on yksi matkan helmistä.

Orkesterisovituksista vastaa säveltäjä Jonne Valtonen, jonka pelimusiikkikonserttien sovituksia ovat esittäneet mm. Tokion Filharmonikot, Lontoon Sinfoniaorkesteri, sekä Tukholman kuninkaallinen filharmoninen orkesteri. Esityksen valovisualisoinnin on suunnitellut Ville Virtanen. Teoksen ovat ohjanneet kansainvälisesti tunnetun Spymonkey–ryhmän jäsenet Tony Park ja Aitor Basauri, mm. Cirque du Soleil’n Las Vegasissa puoli miljoonaa katsojaa vetäneen Zumanity – Another Side of Cirque du Soleil  -shown tekijät.

Järj. Kuopion kaupunginorkesteri
Liput: 25 € / 20 € eläkeläiset ja ryhmät väh. 20 hlöä / 8 € lapset alle 16v, koululaiset, opiskelijat, varusmiehet ja työttömät

Lisätietoa kevään konserttipaikoista.

9-luokkalaisten kulttuurikortti

KATSO MYÖS

Kuopion kaupunginorkesteri:

WWW-sivut

Facebook

Instagram

The Fabulous Bäckström Brothers:

WWW-sivut

Facebook

Instagram

YouTube

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: