Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

BEFORE SILENCE -MEDITAATIOKONSERTTI

Sunnuntai 10.04.2022 klo 16 Kamarimusiikkisali

Facebook Twitter

Reetamaria Rajala, piano

Ohjelma:

Jennie Löfgren: Frozen in Time (Suomen kantaesitys)
Mari Sainio: Empty Streets
Erik Sköld: La Rivière sans Nom (Suomen kantaesitys)
Panu Aaltio: The Life Well Lived
Benjamin Staern: Waves (Suomen kantaesitys)
Philip Glass: Truman Sleeps
Matti Bye: The Piano Ship
Philip Glass: Metamorphosis 2
Cecilia Damström: Psychedelic op. 24

Malmössä konserttipianistina vaikuttava Reetamaria Rajala esittää minimalistista ja meditatiivista nykymusiikkia. Luvassa on tavanomaisesta poikkeava konserttikokemus, kun puolet konserttisalista muuntautuu varta vasten meditaation tai muuten vain hiljentymisen mahdollistavaksi tilaksi joogamattoineen!

Ohjelmassa kuullaan minimalistista, meditatiivista pianomusiikkia Rajalan keväällä 2022 julkaistavalta esikoisalbumilta SILENCE sekä maailman tunnetuimpiin säveltäjiin kuuluvan Philip Glassin pianomusiikkia. SILENCE-levy keskittyy suomalaisten ja ruotsalaisten nyky- ja elokuvasäveltäjien tuotantoon. Reetamaria Rajala on tunnettu minimalistisen musiikin konserteistaan Ruotsissa. Kevään 2022 hän on valmistanut esikoislevyään levymerkille Valle Music/MWMusica/Weurlander. Albumi on äänitetty Malmö Live -konserttitalolla 25.-27.3. äänittäjä Olle Granen kanssa. Rajala on valmistunut Savonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2017, minkä jälkeen hän opiskeli Hans Pålssonin luokalla Malmön Musiikkiakatemiassa esittävän säveltaiteen maisteriksi vuosina 2017-2019. Tällä hetkellä Rajala asuu Malmössä ja työskentelee konserttipianistina Euroopan laajuisesti.

Huom. Hygieniasyistä toivomme ensisijaisesti omien jooga- tai jumppamattojen tuomista konserttiin. Mikäli sinulla ei ole omaa mattoa, voit lainata sellaisen paikan päältä. Matot on puhdistettava huolellisesti käytön jälkeen. Kukamus järjestää paikalle puhdistustarvikkeet. Toivomme myös kasvomaskin käyttöä.

Lämpimästi tervetuloa hiljentymään ja nauttimaan musiikista, ota ystäväsikin mukaan!

Järj. Kuopion kamarimusiikkiseura yhteistyössä Kuopion Musiikkikeskuksen kanssa
Liput: 15 € / 10 € seuran jäsenet ja eläkeläiset / 2 € opiskelijat

Myynti ovelta 30 min ennen konsertin alkua.

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: