Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

BADDING-MUSIKAALI PARATIISI

Perjantai 25.10.2024 klo 19 Konserttisali

Osta liputVaraa tarjoilu
Facebook Twitter

Rauli Badding Somerjoki on suomalaisen rockin kiistaton kuningas, todellinen legenda. Hänet tunnetaan miehenä, joka pohjusti suomirockin. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat Fiilaten ja höyläten, Ja rokki soi, Paratiisi, Ikkunaprinsessa, Tähdet tähdet, Pilvet karkaa, niin minäkin ja Laivat.

Rauli Somerjoki syntyi 1947 Somerolla ja kuoli 1987 Helsingissä, vain 39-vuotiaana. Musikaali kertoo Baddingin elämäntarinan; hän vietti lapsuutensa vaatimattomissa oloissa, mutta teki läpimurron rockin kuninkaaksi 70-luvun alussa. Hänen elämäänsä varjostivat esiintymispelko ja runsas alkoholinkäyttö. Badding teki uuden nousun suureen suosioon 80-luvun alussa, ja hänen taustayhtyeenään vaikutti silloin Agents.

Musikaalissa käydään läpi Baddingin vaiherikas elämä aina kuolemaan asti. Musikaalin muita keskeisiä henkilöitä ovat Raulin äiti, sisaret, M.A. Numminen, Topi Sorsakoski, Muska Babitzin, Timo Kojo ja Baddingin suurin esikuva, Elvis Presley.

Pääosassa Baddinginä nähdään upea Kimmo Numminen. Kimmo on valovoimainen esiintyjä, joka entuudestaan tunnetaan supersuositusta Kalevauva.fi yhtyeestä. Hän tavoittaa upeasti Baddingin olemuksen, sekä tulkinnoissaan tämän vivahteikkaan ja herkän laulutavan.

Arvioitu kesto 2 tuntia 40 minuuttia sisältää väliajan.
Järj.  Suomen Musiikkiteatteri
Liput: 44 € / 41 € eläkeläiset / 34 € opiskelijat, työttömät, lapset
Ryhmäliput: 38 € eläkeläiset yli 20 hlöä / 41 € yli 20 hlöä
Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

KATSO MYÖS

Kotisivut

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: