Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

APOCALYPTICA PLAYS METALLICA VOL. 2

Perjantai 24.01.2025 klo 19 Konserttisali

Osta liput
Facebook Twitter

Hevimetallin perinteessä vain kourallinen artisteja voi väittää muuttaneensa historiaa, ja vielä harvemmat voivat sanoa tehneensä niin kahdesti. Kun kuvaan astui Apocalyptica, alkoi yksi metallin suurimmista, epätodennäköisimmistä menestystarinoista. Apocalyptican matka on legenda itsessään ja nyt se on saavuttamassa täyden ympyrän.

Apocalyptican menestyksekkään uran vuonna 1996 käynnistänyt Plays Metallica by Four Cellos -albumi sai perjantaina 7.6.2024 toisen osansa, Plays Metallica vol. 2 -albumin, jonka myötä Helsingin Sibelius-Akatemian kasvatit palaavat juurilleen, ja saattavat lähes 30-vuotisen syklin päätökseensä.

Uudella albumilla myös Metallica on hienosti esillä, sillä ylistävän vastaanoton saaneilla singlelohkaisuilla on kuultu vierailijoina yhtyeen jäseniä. Ensimmäisellä julkaistulla, The Four Horseman -singlellä basson varressa on Robert Trujillo. Toukokuussa julkaistulla One-kappaleella taas on mukana Trujillon lisäksi myös itse James Hetfield!

Metallimaailmaa eniten kohahduttava julkistus saatiin kuitenkin 5.6.2024, kun Apocalyptica ilmoitti albumin viimeiseksi singleksi Ride The Lighting -albumilta löytyvän The Call of Ktulu -kappaleen. Biisillä on mukana Metallican legendaarinen perustajajäsen, vuonna 1986 bussionnettomuudessa traagisesti kuollut basisti Cliff Burton. Kappaleessa on käytetty Burtonin alkuperäistä bassoraitaa.

Plays Metallica vol. 2 -albumi on yhtyeen yhdeksäs studioalbumi. Tuottajana on toiminut bändin pitkäaikainen yhteistyökumppani ja studiovelho Joe Barresi (Queens of the Stone Age, Soundgarden, Nine Inch Nails, Tool). Julkaisijana toimii Throwdown Entertainment.

Arvioitu kesto noin 2 tuntia, ei väliaikaa.

Järj. Kuopion Musiikkikeskus
Liput:
56,40 € permanto rivit 1-18
46,90 € permanto rivit 19-25, alaparvet, sivuparvet sis. pyörätuolipaikat
37,90 € 3. krs parvipaikat
Hinta sisältää Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu.
Palvelu- ja toimitusmaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: