Kuopion Musiikkikeskus

ABBA – DANCING QUEEN

Lauantai 14.12.2024 klo 18 Konserttisali

Osta liputVaraa tarjoilu
Facebook Twitter

Vaikka ABBA on pysytellyt poissa estradeilta 40 vuotta, sen kultainen kimallus ei ole hiipunut minnekään. Ruotsalainen ABBA on edelleen yksi kaikkien suosituimmista ja myydyimmistä yhtyeistä, jonka ajatonta diskopoppia rakastavat yhä kaikenikäiset kuulijat ympäri maailman.

Koe Abban tarina uudelleen! Upea musiikki, loistavat laulajat ja tanssijat sekä sirkustaitelija saavat aikaan sellaisen ilotulituksen, että katsojat tempaistaan keskelle Abba-huumaa. ABBA Dancing Queenissa kuulet Suomen eturivin esiintyjät, jotka tulkitsevat moniäänisesti huikeita ABBAn hittejä sellaisella taidolla, ettei se voi olla viettelemättä katsojaa mukaansa. Abba-nelikkona nähdään upea kaarti:  Roosa-Maria Leppänen,  Isabella Lairikko, Taneli Läykki ja Tuukka Jurkka.

Show sisältää upeaa koreografiaa, sirkusnumeroita, sekä glamoröösejä asusteita. Tanssijoina taiteilevat Silja Saarinen ja Ella Snellman, sirkustaitelijana Jenni Laamanen.

Esityksessä kuullaan muun muassa Mamma Mia, Dancing Queen, Fernando, Waterloo, Summer Night City, Voulez Vous, When I Kiss The Teacher, Tiger…

Arvioitu kesto 2 tuntia 20 minuuttia sisältää väliajan.
Järj.  Suomen Musiikkiteatteri
Liput: 44 € / 41 € eläkeläiset / 34 € opiskelijat, työttömät, lapset
Ryhmäliput: 39 € eläkeläiset yli 20 hlöä / 41 € yli 20 hlöä
Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

KATSO MYÖS

Kotisivut

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: