Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Ystävänpäivänä kaikki laulavat yhdessä

Facebook Twitter

Julkaistu 08.02.2019 klo 16:26

Estradilla Kuopion konservatorion ja Savonia-AMK:n musiikin opiskelijat Kuopion kaupunginorkesterin kanssa

Ystävänpäivänä 14.2. klo 18 kaikki pääsevät laulamaan yhdessä Kuopion kaupunginorkesterin sing along –konsertissa Kuopion Musiikkikeskuksessa. Kapellimestari Rauno Tikkasen johtaman kaupunginorkesterin kanssa estradille nousevat Kuopion konservatorion ja Savonia-ammattikorkeakoulun musiikin opiskelijat. Ohjelmistoon on valikoitu kaikille tuttuja lauluja vuosikymmenten varrelta. Konserttiin voi lunastaa kaksi lippua 30 euron hinnalla.

Ystävänpäivänä on mitä mainioin syy ottaa kaveria kädestä ja tulla laulamaan yhdessä Kuopion Musiikkikeskukseen. Kuopion kaupunginorkesterin sing along -konsertin ohjelmistoon on valikoitu niin klassikoita kuin uudempia hittejäkin. Yhdessä lauletaan mm. J. Karjalaisen, Maaritin, Ultra Bran ja Juha Tapion kappaleita. Mukana ovat esimerkiksi Sinua sinua rakastan, Paratiisi, Hän, Lähtisitkö, Jäätelökesä, Kaksi vanhaa puuta ja Minä suojelen sinua kaikelta. Osa kappaleista on tullut ohjelmistoon yleisön somekampanjan kautta.

Esilaulajina toimivat Kuopion konservatorion ja Savonia-ammattikorkeakoulun musiikin opiskelijat. Oppilaitosten opiskelijoita nähdään konsertissa myös orkesterisoittajina sekä komppibändissä. Konsertin väliajalla voi nauttia Savonia-ammattikorkeakoulun tanssinopiskelijoiden energiasta, kun Valohallissa nähdään otteita Aretha-tanssiteoksesta.

Yhteislaulukonsertti toteutetaan myös lyhyempänä päiväkonserttina kehitysvammaisille ystävänpäivänä klo 12.

Liput Kaikki laulaa! -konserttiin: 20 € / 10 € lapset alle 16v ja opiskelijat / 30 € kaksi lippua. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/ lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, ma-pe klo 12-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Myynti myös Kuopio Info, Sokos Kuopio ja Lippupisteen myyntipisteet. eLiput: www.lippu.fi. Lisäksi Kuopion kaupunginteatteri (Niiralankatu 2) 2 tuntia ennen esitystä, la klo 12-18, puh. 0600 41 31 43 (1,98 €/ min + pvm + mpm).

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: