Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Virtuoosista kamarimusiikkia Sävelten puro, harmonioiden virta -konsertissa

Facebook Twitter

Julkaistu 26.11.2021 klo 10:09

Esiintyjinä Maj Lind -kilpailun 2017 voittaja Mackenzie Melemed ja Kuopion kaupunginorkesterin viulisti Soila Häkkinen

Maj Lind -pianokilpailun vuoden 2017 voittaja Mackenzie Melemed ja Kuopion kaupunginorkesterin viulisti Soila Häkkinen lumoavat kuulijat vuolaan romanttisella ohjelmalla Sävelten puro, harmonioiden virta -konsertissa Kuopion Musiikkikeskuksen kamarimusiikkisalissa lauantaina 27.11. klo 14. Konsertin rungon muodostavat Edvard Griegin ja Johannes Brahmsin sonaatit viululle ja pianolle. Ohjelma täydentyy Amy Beachin ja Clara Schumannin harvemmin kuulluilla romansseilla viululle ja pianolle.

Yhdysvaltalainen pianovirtuoosi Mackenzie Melemed on valmistunut Juilliard Schoolista New Yorkista. Kansainvälistä uraa tekevä Melemed on palkittu lukuisissa arvostetuissa kilpailuissa. Hän on asunut Suomessa vuodesta 2020 lähtien ja tehnyt yhteistyötä useiden suomalaisten huippumuusikoiden kanssa sekä esiintynyt eri orkesterien solistina ympäri maata.

Viulisti Soila Häkkinen on opiskellut Royal Academy of Musicissa Lontoossa ja Metropolia Ammattikorkeakoulussa Helsingissä. Hänen soittoaan on kuultu niin solistin, konserttimestarin kuin kamarimuusikon roolissa Suomessa ja ulkomailla. Soila Häkkinen työskentelee Kuopion kaupunginorkesterin viulistina.

Konsertti järjestetään Kuopion kamarimusiikkiseuran ja Kuopion kaupunginorkesterin yhteistyönä.

Liput ovelta 30 minuuttia ennen konsertin alkua, 15€ / 10€ seuran kamarimusiikkiseuran jäsenet ja eläkeläiset / 2€ lapset ja opiskelijat. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Kuopion kamarimusiikkiseura on toiminut vuodesta 2008. Seura järjestää ammattimaista kamarimusiikkitoimintaa konserttisarjojen muodossa Kuopiossa ja Pohjois-Savon alueella.

Lisätietoja:
Tuottaja Minna Kettunen, minna.kettunen(at)kukamus.fi
www.kukamus.fi
Facebook: @kuopionkamarimusiikkiseura
Instagram: @kukamus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: