Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Uusi orkesteriteos Keinuhevosen kengittäjä kantaesitetään Kuopion Musiikkikeskuksessa

Facebook Twitter

Julkaistu 01.11.2018 klo 15:22

Myös vauvat ovat tervetulleita yleisöksi Kuopion kaupunginorkesterin perhekonserttiin

Vauvaikäisillekin sopiva, uusi orkesteriteos Keinuhevosen kengittäjä tuo keskiviikkona 7.11. klo 18 hyvää mieltä lapsille ja vanhemmille Kuopion kaupunginorkesterin samannimisessä perhekonsertissa Kuopion Musiikkikeskuksessa. Jukka Itkosen runokirjaan perustuva ja Timo Klemettisen säveltämä konsertti kertoo kehitystarinan vauvan ensimmäisestä aamusta lapsen kasvuun. Teos kantaesitetään ennen muuta yleisöä kaupunginorkesterin kummilapsille.

Kuopion kaupunginorkesterin hyväntuulen konsertti Keinuhevosen kengittäjä perustuu vauvan kehitystarinasta kertovaan Jukka Itkosen runokirjaan, johon Timo Klemettinen on säveltänyt musiikin. Itkosen lempeät runot kietoutuvat sävelten syliin mm. kauniiden balladien sävelin ja suloisin salsarytmein – lapset ja vanhemmat pääsevät osallistumaan konsertin kulkuun musiikin mukana. Kaupunginorkesteria johtaa konsertissa unkarilaissyntyinen Jozsef Hars ja laulajina sekä laulattajina ovat Ulla Piispanen ja Matti Tegelman. Konsertin kesto on noin 30 minuuttia.

Keinuhevosen kengittäjä –perhekonsertti 7.11. sopii koko perheelle – myös vauvaikäiset ovat tervetulleita mukaan. Konserttisalissa voi tarvittaessa imettää, ja jos itku valtaa mielen, voi salista poistua hetkeksi ja tulla sitten takaisin.

Keinuhevosen kengittäjä toteutetaan myös päiväkotikonserttina, joka on tarkoitettu Kuopion ja ympäröivien kuntien päiväkoti-ikäisille lapsille. Ennen muuta yleisöä konsertin pääsevät kuulemaan orkesterin vuonna 2017 Kuopiossa syntyneet kummilapset. Kutsut kummilapsikonsertteihin on lähetetty yhteystietonsa orkesterin kummilapsiprojektin käyttöön luovuttaneille kummilasten vanhemmille. Kummilapsikonserttien yhteydessä Musiikkikeskuksen Valohallin vaunuparkkiin voi tarvittaessa jättää lastenvaunut. Vaunuparkki on valvomaton.

Liput Keinuhevosen kengittäjä -konserttiin: 48 € perhelippu (sis. 2 aikuista ja 2 lasta) / 16 € aikuiset / 11 € lapset alle 16v. / Alle 1v sylissä veloituksetta / S-Etukortilla 38 / 13 / 8 €. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/ lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, ma-pe klo 12-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Myynti myös Kuopio Info, Sokos Kuopio ja Lippupisteen myyntipisteet. eLiput: www.lippu.fi. Lisäksi Kuopion kaupunginteatteri (Niiralankatu 2) 2 tuntia ennen esitystä, la klo 12-18, puh. 0600 41 31 43 (1,98 €/ min + pvm + mpm).

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: