Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Supersyyslomalla tutustutaan Kuopion kaupunginorkesterin soittimiin

Facebook Twitter

Julkaistu 12.10.2021 klo 15:33

Soitinesittelyissä 18.10. voi kokeilla eri lyömäsoittimia

Maanantaina 18.10. klo 10-13 pääsevät kaikki syysloman viettäjät tutustumaan Kuopion kaupunginorkesterin soittimiin Kuopion Musiikkikeskuksessa. Maksuttomat soitinesittelyt on suunnattu supersyysloman aikaan erityisesti kouluikäisille. Esittelyissä esillä ovat niin orkesterin jousi-, puhallin- kuin lyömäsoittimetkin.

Miltä kuulostaa viulun korkein ääni? Millaisia eri lyömäsoittimia orkesteriin kuuluu? Kuinka paljon putkea mahtuu käyrätorveen? Vastauksia näihin kysymyksiin voi tulla selvittämään Kuopion kaupunginorkesterin maksuttomiin soitinesittelyihin ma 18.10. Kuopion Musiikkikeskuksessa.

Soitinesittelyt sopivat kaikille syyslomaa viettäville, erityisesti kouluikäisille. Soitinesittelyissä pääsee myös kokeilemaan lyömäsoittimia. Esittelyihin on vapaa pääsy, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Yhteen esittelyyn mahtuu max. 40 hlöä.

Soitinesittelyjen aikataulu:
Klo 10.00 jousisoitinten esittely / Taivaslämpiö
Klo 10.20 lyömäsoittimien esittely / Konserttisali
Klo 10.40 puhallinsoittimien esittely / Valohalli
Klo 11.00 jousisoitinten esittely / Taivaslämpiö
Klo 11.20 lyömäsoittimien esittely / Konserttisali
Klo 11.40 puhallinsoittimien esittely / Valohalli
Klo 12.00 jousisoitinten esittely / Taivaslämpiö
Klo 12.20 lyömäsoittimien esittely / Konserttisali
Klo 12.40 puhallinsoittimien esittely / Valohalli

Esittelyihin voi hypätä mukaan aloittaen mistä tahansa soitinryhmästä. Kulku soitinesittelyihin tapahtuu Kuopion Musiikkikeskuksen pääovista Kuopionlahdenkadun puolelta.

Esittelyt järjestetään korona-ajan turvallisuuskäytännöt huomioiden ja esittelyt kierretään määrättyjä reittejä pitkin. Henkilökunta on opastamassa paikan päällä. Pyydämme esittelyihin tulijoita pesemään kädet tai käyttämään käsien desinfiointiainetta tullessa taloon. Pyydämme myös käyttämään maskia ja huomioimaan riittävät turvaetäisyydet kaikissa yleisötiloissa. Suosittelemme tulijoita jättämään talossa käynnin yhteydessä omat yhteystiedot palautuslaatikkoon, mikäli koronatilanteesta johtuen tulee tarvetta saada jälkikäteen yhteyttä tapahtumaan osallistuneisiin.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: