Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Opiskelijoille ja nuorille uusi etuhinta Kuopion kaupunginorkesterin konsertteihin

Facebook Twitter

Julkaistu 15.01.2019 klo 11:59

Samana päivänä Sinfoniasarjan konserttiin pääsee neljällä eurolla

Kuopion kaupunginorkesteri kannustaa opiskelijoita ja nuoria orkesterimusiikin pariin uudella etuhinnalla. Opiskelijat ja muut alle 20-vuotiaat pääsevät sinfoniakonsertteihin tapahtumapäivänä 4 €:n hintaan, mikäli salissa on vielä tilaa.

Uusi etuhinta opiskelijoille ja muille nuorille tulee voimaan heti kevään ensimmäisenä Sinfoniasarja-päivänä, torstaina 17.1. Kuopion kaupunginorkesterin Sinfoniasarja-konsertteihin opiskelijat sekä alle 20–vuotiaat henkilöt voivat ostaa pääsylipun konserttipäivänä 4 € hintaan (sis. lipun, palvelumaksun, käsiohjelman ja narikan) seuraavin ehdoin:

– lippu hankitaan Musiikkikeskuksen lipunmyynnistä konserttipäivänä
– opiskelijakortti tulee esittää lippua lunastaessa
– etuhinta on voimassa, mikäli konserttilippuja on vielä jäljellä
– etu koskee vain Sinfoniasarjan konsertteja (8 konserttia keväällä, 8 syksyllä)
– etu ei koske erikoiskonsertteja
– sama etu koskee myös kaikkia alle 20-vuotiaita henkilöitä (ikä todistettava lippua ostettaessa)

Kuopion kaupunginorkesteri palvelee kaikkia kuopiolaisia mm. monipuolisella ohjelmistolla ja jalkautumalla esimerkiksi kouluihin, oppilaitoksiin, palvelutaloihin ja kauppakeskuksiin. Kevätkaudesta 2019 alkaen kaupunginorkesteri haluaa kannustaa nuoria orkesterimusiikin pariin myös uudella tavalla – tarjoamalla opiskelijoille ja muille nuorille lipun sinfoniakonserttiin hyvin edulliseen hintaan tapahtumapäivänä, mikäli salissa on vielä tilaa.

Myös ennakkoon ostettaessa opiskelijoiden ja nuorten lippu on normaalihintaista lippua edullisempi – Sinfoniasarjan konsertteihin 11 €. Ennen konserttipäivää opiskelijahintaisia lippuja voi ostaa kaikista ostopaikoista, jotka myyvät Kuopion Musiikkikeskuksen lippuja:

Kuopion Musiikkikeskus, ma-pe klo 12-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Myynti myös Kuopio Info, Sokos Kuopio ja Lippupisteen myyntipisteet. eLiput: www.lippu.fi. Lisäksi Kuopion kaupunginteatteri (Niiralankatu 2) 2 tuntia ennen esitystä, la klo 12-18, puh. 0600 41 31 43 (1,98 €/ min + pvm + mpm).

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: