Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Metsä kutsuu kylään Kuopion kaupunginorkesterin perhekonsertissa 10.9.

Facebook Twitter

Julkaistu 04.09.2020 klo 19:02

Myös orkesterin kummilapset kutsutaan konserttiin Kuopion Musiikkikeskukseen

Kuopion kaupunginorkesterin perhekonsertissa torstaina 10.9. klo 18 tehdään metsäretki ja tutustutaan metsän eri eläimiin. Kirjailija Eppu Nuotion lauluiksi muuttuneiden runojen solistina nähdään laulaja ja musiikkipedagogi Ulla Piispanen, ja orkesteria johtaa kapellimestari Jozsef Hars. Timo Klemettisen sävellykset ja Jarkko Kiiskin sovitukset esitetään toista kertaa maailmassa. Myös kaupunginorkesterin kummilapsille tarjotaan oma Metsä kutsuu kylään –konserttinsa Kuopion Musiikkikeskuksessa.

Kuopion kaupunginorkesterin Metsä kutsuu kylään –konsertti 10.9. on tarinahetki ja metsäretki, jossa Eppu Nuotion kirjoittama tarina ja lauluiksi muuttuneet runot kutsuvat esiin metsien eläimet. Timo Klemettisen ilmeikkäät sävellykset puhaltavat puihin tuulta, saavat ketun juoksemaan pellon yli, nostavat linnut lentoon ja kutsuvat hirven konserttiin. Jarkko Kiiskin oivaltavat orkesterisovitukset kajahtavat ilmoille nyt toista kertaa maailmassa. Konsertin solistina yleisöä laulattaa ja leikittää laulaja, muusikko ja pedagogi Ulla Piispanen. Metsän eläimistä kertoo myös konsertissa nähtävä Karoliina Pertamon kuvitus.

Kaupunginorkesterin kummilapsitoiminta vuonna 2017 syntyneille kuopiolaislapsille jatkuu, ja kummilapsille soi oma Metsä kutsuu kylään –konsertti samalla syyskuun viikolla.

Konsertti on suunniteltu 3-9–vuotiaille, mutta sopii myös alle 3-vuotiaille. Konsertin kesto noin 40 minuuttia, eikä siinä ole väliaikaa.

Liput Metsä kutsuu kylään -konserttiin: 16 € peruslippu / 11 € lapset alle 16v / 48 € perhelippu (sis. 4 hlöä) / S-Etukortilla 13 / 8 / 38 €. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, ma-pe klo 12-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, 7.9.2020 alkaen ma-pe klo 15-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Kuopion kaupunginteatteri (Niiralankatu 2) 2 h ennen esitystä, pe klo 12-19 ja la klo 12-18, puh. 0600 41 31 43 (1,98 €/ min + pvm/mvm). Kuopio Info kauppakeskus Apaja, Sokos Kuopio ja Lippupisteen myyntipisteet kautta maan. eLiput: www.lippu.fi.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: