Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Livemusiikki ja jooga yhdistyvät Kuopion kaupunginorkesterin joogakonsertissa

Facebook Twitter

Julkaistu 20.09.2019 klo 14:55

KallaKvartetti ja joogaopettaja Eeva Toivala tarjoavat rauhoittavan hetken 28.9.

Lauantaina 28.9. klo 15 voi Kuopion Musiikkikeskuksessa rauhoittua livemusiikin ja joogan parissa. Kuopion kaupunginorkesterin joogakonsertissa kamarimusiikkisalin lavalla esiintyvät KallaKvartetti ja joogaopettaja Eeva Toivala. Lähes loppuunmyydyssä konsertissa yleisö voi rentoutua rauhallisen musiikin parissa lattia- tai tuolipaikalla.

Kuopion kaupunginorkesterin joogakonsertissa 28.9. yhdistyvät KallaKvartetin livemusiikki ja joogaopettaja Eeva Toivalan ohjaus. Konsertissa yleisöllä on mahdollisuus kuunnella omaa kehoa ja ajatuksia sekä rentoutumalla vapauttaa jännitteitä kehosta ja mielestä. Livemusiikki tarjoaa joogalle lempeän taustan, johon voi uppoutua. KallaKvartetti esittää joogatunnin aikana mm. Philip Glassin rauhallista ja rentouttavaa musiikkia. Kvartetissa soittavat Päivi Väisänen / huilu, Elisabeth St-Cyr / viulu, Mikko Väisänen / alttoviulu ja Peter Gospodinov / sello.

Yleisöä pyydetään ottamaan mukaan oma joogamatto tai retkialusta sekä pukeutumaan rentoon ja riittävän lämpimään vaatetukseen. Joogakonserttiin tullakseen ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kamarimusiikista tai joogasta. Lattiapaikkojen lisäksi konsertissa on myös muutamia tuolipaikkoja, joille voi tulla kuuntelemaan konserttia ja esimerkiksi meditoida sekä keskittyä omiin mielenmaisemiin livemusiikin mukana.

Konsertin kesto on noin 60 minuuttia. Konsertin järjestää Kuopion kaupunginorkesteri yhteistyössä Liikunta- ja fysiostudio Tempon kanssa.

Liput joogakonserttiin: 20 € / 15 € eläkeläiset / 11 € lapset alle 16v, opiskelijat, varusmiehet ja työttömät. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/ lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, ma-pe klo 12-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Kuopion kaupunginteatteri (Niiralankatu 2) 2 h ennen esitystä, pe klo 12-19 ja la klo 12-18, puh. 0600 41 31 43 (1,98 €/ min + pvm/mvm). Kuopio Info kauppakeskus Apaja, Sokos Kuopio ja Lippupisteen myyntipisteet kautta maan. eLiput: www.lippu.fi.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: