Kuopion Musiikkikeskus

Lippuja Kuopion Musiikkikeskuksen syyskauden tapahtumiin voi ostaa myös kesällä

Facebook Twitter

Julkaistu 21.06.2017 klo 16:34

Kuopion kaupunginorkesteri esiintyy Animeconissa 15.7. ja Sunsets Kuopio –tapahtumassa 4.8.

Kuopion Musiikkikeskuksen tapahtumatarjonta hiljenee hetkeksi Kuopio tanssii ja soi –tapahtuman päätyttyä. Talon lippukassa on suljettu 21.6.-13.8. Lippuja syyskauden tapahtumiin myydään kuitenkin mm. Kuopio Infossa koko kesän ajan.

Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynti on kesätauolla 21.6.-13.8. Myös Musiikkikeskus on samana aikana suljettu paria poikkeusta lukuun ottamatta. Heinäkuussa Musiikkikeskus palvelee Animecon-tapahtuman kävijöitä. Tapahtuma tuo jälleen Kuopioon suuren ja värikkään joukon animeharrastajia.

Kesäkaudella pääsylippuja Musiikkikeskuksessa järjestettäviin tapahtumiin voi lunastaa Kuopio Infosta ma-pe klo 9-16 (22.6. klo 9-14), Lippupisteen valtakunnallisista myyntipisteistä, Sokos Kioskista Sokos Kuopio -tavaratalon aukioloaikoina sekä R-kioskeista kautta maan. eLippuja voi lunastaa läpi kesän kätevästi Lippupisteen verkkokaupasta www.lippu.fi. Myynnissä olevat syksyn tapahtumat löytyvät talon www-sivujen ohjelmakalenterista > www.kuopionmusiikkikeskus.fi mistä pääsee myös Lippupisteen verkkokauppaan ostoksille. Kuopion kaupunginorkesterin Sinfoniasarjan kausikortteja voi ensimmäistä kertaa ostaa myös kesäaikaan em. myyntipisteistä, ja niiden myynti jatkuu 31.8. saakka. Sinfoniasarjan konserttikohtaisten yksittäislippujen myynti alkaa 4.9.

Musiikkikeskuksen lipunmyynti avautuu kesätauon jälkeen maanantaina 14.8. ja palvelee siitä eteenpäin arkisin klo 12–17 tai esityksen alkuun sekä viikonloppuisin tunti ennen esitystä. Lipunmyynnin palvelunumero on 0600 96100 (1,98 €/min + pvm). Pääsylippuja talon tapahtumiin voi lunastaa tiistaista 18.8. alkaen myös Kuopion kaupunginteatterin lippukassalta (Niiralankatu 2) esityspäivinä 2 tuntia ennen esitystä.

Kuopion kaupunginorkesterin soittoa voi kuunnella perjantaina 4.8. klo 22 Kuopion matkustajasataman lavalla Sunsets Kuopio – beach volley tapahtumassa, johon on vapaa pääsy. Elokuun lämpimässä ja pimenevässä illassa kaupunginorkesteri soittaa kapellimestari Toshifumi Kanain johdolla klassisen musiikin suurimpia hittejä. Orkesterin solistiksi nousee tenori Ossi Jauhiainen, jonka yllätysosuus kuullaan yhdessä suosituimmista orkesterimusiikin kappaleista. Musiikin lisäksi luvassa on myös näyttävyyttä, joka huipentuu pyroteknisiin tehosteisiin.

Poikkeuksen Musiikkikeskuksen kesän aukioloihin tuo torstaina 10.8. Kuopion ja Bernin konservatorioiden yhteiskonsertti, johon on vapaa pääsy. Musiikkikeskuksen syyskauden ohjelmisto julkistetaan kokonaisuudessaan maanantaina 14.8., jolloin myös avataan Kuopion Musiikkikeskuksen ja kaupunginorkesterin syyskausi klo 18 Kesä pukeutuu poplariin – kauden avaustapahtumalla. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, eikä siihen tarvitse noutaa pääsylippua.

Kuopion Musiikkikeskuksen ravintolan katukeittiö palvelee Animecon-asiakkaiden lisäksi myös muita katuruoan ystäviä Puijonkadun puoleisella parkkialueella la 15.7. klo 11-18 ja su 16.7. klo 11-15. 14.8. alkaen ravintola aloittaa päivittäisen, kaikille avoimen lounastarjoilun Musiikkikeskuksen Valohallissa. Lounasta on tarjolla arkisin klo 11-14. Ravintolan myyntipalvelu on suljettu 21.6. alkaen ja palvelee kesätauon jälkeen jälleen ma 7.8. alkaen puh. 045 187 4060, ravintolapalvelutkuopio@kanresta.fi. Kahvio avautuu maanantaina 21.8. Väliaikavarauksia myynnissä oleviin tapahtumiin voi tehdä kesäkaudella osoitteessa www.kanresta.fi/valiaikatarjoilut.

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Youtube: KuopioMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus
www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: