Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Lippuja Kuopion Musiikkikeskuksen syyskauden tapahtumiin voi ostaa myös kesällä

Facebook Twitter

Julkaistu 18.06.2019 klo 10:26

Kuopion kaupunginorkesteri esiintyy tapahtumissa heinäkuussa

Kuopion Musiikkikeskuksen tapahtumatarjonta hiljenee Kuopio tanssii ja soi –tapahtuman päätyttyä. Talon lippukassa on suljettu 19.6.-11.8. Lippuja syyskauden tapahtumiin myydään kuitenkin mm. Kuopio Infossa ja Lippupisteen verkkokaupassa koko kesän ajan.

Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynti on kesätauolla 19.6.-11.8. Myös Musiikkikeskus on samana aikana suljettu paria poikkeusta lukuun ottamatta. Heinäkuussa Musiikkikeskus palvelee Nekocon-tapahtuman kävijöitä. Tapahtuma tuo jälleen Kuopioon suuren ja värikkään joukon animeharrastajia. Elokuussa yleisöä viihdyttää Sami Hedbergin stand up –show Pullukka Run –tapahtuman iltajuhlassa lauantaina 3.8. klo 18 ja klo 21. Musiikkikeskuksen lipunmyynti on poikkeuksellisesti avoinna 3.8. klo 17-21.

Kesäkaudella lippuja Musiikkikeskuksessa järjestettäviin tapahtumiin voi lunastaa Kuopio Infosta ma klo 9-17, ti-to klo 9-16 ja pe klo 9-15 (20.6. klo 9-13), Lippupisteen valtakunnallisista myyntipisteistä, Sokos Kioskista Sokos Kuopio -tavaratalon aukioloaikoina sekä R-kioskeista kautta maan. eLippuja voi lunastaa läpi kesän Lippupisteen verkkokaupasta www.lippu.fi. Myynnissä olevat syksyn tapahtumat löytyvät talon www-sivujen ohjelmakalenterista > www.kuopionmusiikkikeskus.fi mistä pääsee myös Lippupisteen verkkokauppaan ostoksille. Kuopion kaupunginorkesterin kausikonserttien kertalippuja ja kausikortteja voi ostaa myös kesäaikaan em. myyntipisteistä, ja niiden myynti jatkuu 31.8. saakka.

Musiikkikeskuksen lipunmyynti avautuu kesätauon jälkeen maanantaina 12.8. ja palvelee siitä eteenpäin arkisin klo 12–17 tai esityksen alkuun sekä viikonloppuisin tunti ennen esitystä. Lipunmyynnin palvelunumero on 0600 96100 (1,98 €/min + pvm). Pääsylippuja talon tapahtumiin voi lunastaa tiistaista 6.9. alkaen myös Kuopion kaupunginteatterin lippukassalta (Niiralankatu 2) esityspäivinä 2 tuntia ennen esitystä, perjantaisin klo 12-19 ja lauantaisin klo 12-18.

Heinäkuussa Kuopion kaupunginorkesterin soitosta voi nauttia lauantaina 6.7. Sysmän Suvisoitossa. Luhangan kirkossa järjestettävän konsertin solistina toimii pianisti Mackenzie Melemed, ja konsertin johtaa kapellimestari Esa Heikkilä. Perjantaina 12.7. kaupunginorkesteri suuntaa Kangasniemen Musiikkiviikoille. Hankasalmen kirkossa järjestettävän oopperakonsertin solistina kuullaan mm. basso Matti Salmista, ja orkesteria johtaa kapellimestari Mikko Franck. Sekä Sysmän Suvisoiton että Kangasniemen Musiikkiviikkojen konserttiin voi ostaa lippuja Lippupisteen verkkokaupasta. Lauantaina 13.7. orkesteri esiintyy animeharrastajien Nekocon-tapahtumassa Kuopion Musiikkikeskuksessa kapellimestari Tarmo Peltokosken johdolla.

Musiikkikeskuksen syyskauden ohjelmisto julkistetaan kokonaisuudessaan maanantaina 12.8. Kuopio juhlii –tapahtuman aikaan 22.-23.8. kaupunginorkesterin kokoonpanot keikkailevat Kuopion kahviloissa ja ravintoloissa. Kaupunginorkesterin syyskausi käynnistyy Kuopion Musiikkikeskuksessa perjantaina 30.8. klo 18 kauden avauskonsertilla, jota seuraavat jatkot Valohallissa n. klo 19. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, eikä siihen tarvitse noutaa pääsylippua.

Musiikkikeskuksen Ravintola Oodin kahvio palvelee jälleen asiakkaita ti 13.8. alkaen arkisin klo 9.30-15.30, ja Ravintola Oodin arkilounaasta nautitaan niin ikään ti 13.8. alkaen klo 11-14 Valohallissa. Ravintolan myyntipalvelu on suljettu 19.6. alkaen ja palvelee kesätauon jälkeen ma 5.8. alkaen puh. 045 187 4060, ravintolapalvelutkuopio(at)kanresta.fi. Väliaikavarauksia myynnissä oleviin tapahtumiin voi tehdä kesäkaudella osoitteessa www.kanresta.fi > Väliaikatarjoilut > Kuopion Musiikkikeskuksen ravintola.

KUOPION MUSIIKKIKESKUS

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Youtube: KuopioMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: