Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kerro mielipiteesi ja vastaa Kuopion Musiikkikeskuksen yleisökyselyyn

Facebook Twitter

Julkaistu 07.12.2017 klo 14:05

Yleisökyselyyn voi vastata 14.12. saakka

Ennen ensi vuoden remonttia Kuopion Musiikkikeskus kysyy yleisön näkemystä palveluiden toimivuudesta ja kartoittaa Musiikkikeskuksen kävijäprofiilia. Yleisökysely on avattu ja siihen voi vastata 14.12. saakka Musiikkikeskuksen www-sivuilla. Kyselystä on myös paperinen versio, johon voi vastata Musiikkikeskuksen pääaulassa lipunmyynnin yhteydessä.

Kuopion Musiikkikeskuksessa puhaltavat vuoden 2018 aikana uudet tuulet monella tapaa: talon tiloja remontoidaan, ja kevään aikana työnsä aloittaa Kuopion Musiikkikeskuksen uusi johtaja. Ennen remonttia ja talon avautumista syksyllä 2018, Kuopion Musiikkikeskus tekee yleisötutkimusta ja kartoittaa palveluiden toimivuutta ja kävijäprofiilia. Yleisökysely on avattu ja siihen toivotaan vastauksia 14.12. mennessä. Kysely toteutetaan Humanistisen ammattikorkeakoulun kulttuurituotannon opinnäytetyönä, ja sen tuloksia käytetään palveluiden edelleen kehittämiseen.

Kyselyyn voi vastata osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/S/F7728848DDCCB85D.par

Linkki kyselyyn löytyy Kuopion Musiikkikeskuksen www-sivuilta. Kyselyyn voi vastata myös paperilomakkeella, joita on jaossa Musiikkikeskuksen pääaulassa, lippukassan vieressä. Kaikki kyselyvastaukset käsitellään luottamuksellisesti, ja tutkimukseen voi osallistua anonyymisti. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10-15 minuuttia.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan pääsylippuja Musiikkikeskuksessa järjestettäviin tapahtumiin ja Kuopion kaupunginorkesterin esityksiin. Arvontaan osallistuvien tulee täyttää omat yhteystiedot kyselyn lopussa olevaan lomakkeeseen, jota ei yhdistetä kyselyvastauksiin.

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Youtube: KuopioMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: