Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion Musiikkikeskus ja Kuopion kaupunginorkesteri hakevat uutta johtajaa

Facebook Twitter

Julkaistu 11.09.2017 klo 11:29

Kuopion Musiikkikeskus ja Kuopion kaupunginorkesteri hakevat uutta johtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.4.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Uutta johtajaa haetaan, koska nykyinen johtaja Michael Claussen jää eläkkeelle maaliskuun 2018 lopussa.

Kuopion Musiikkikeskuksen ja kaupunginorkesterin uuden johtajan haku on avautunut kuntarekry.fi-järjestelmässä maanantaina 11.9. ja se päättyy perjantaina 6.10. klo 15.

Musiikkikeskuksen ja kaupunginorkesterin johtaja toimii monipuolisessa toimintaympäristössä kansainvälisten taiteilijoiden keskuudessa, yritysneuvotteluissa, konsertti- ja kongressikeskuksen kehittäjänä sekä vaikuttajana kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Tehtävässään hän johtaa tavoitteellisesti orkesterin ja Musiikkikeskuksen toimintaa ja kehittämistä, vastaa toiminnan tuloksellisuudesta, taiteellisesta suunnittelusta ja taiteilijoiden kiinnittämisestä.

Hakuilmoitus ja –ohjeet löytyvät osoitteesta: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/150849
KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus | Youtube: KuopioMusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: