Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion Musiikkikeskus ja Kuopion kaupunginorkesteri hakevat tuotantopäällikköä

Facebook Twitter

Julkaistu 01.03.2021 klo 09:53

Tuotantopäällikkö toimii kaupunginorkesterin muusikoiden lähiesihenkilönä

Kuopion Musiikkikeskus ja Kuopion kaupunginorkesteri hakevat tuotantopäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen. Tuotantopäällikkö toimii kaupunginorkesterin muusikoiden lähiesihenkilönä ja on vastuussa tuotannollisten ja taloudellisten tehtävien kokonaishallinnasta. Haku avautui tänään 1.3. kuntarekry.fi-järjestelmässä.

Kuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion kaupunginorkesterin tuotantopäällikön haku on avautunut kuntarekry.fi-järjestelmässä maanantaina 1.3. ja se päättyy perjantaina 26.3. klo 12.

Kuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion kaupunginorkesterin tuotantopäällikkö on kaupunginorkesterin muusikoiden lähiesihenkilö ja vastuussa tuotannollisten ja taloudellisten tehtävien kokonaishallinnasta. Hän toimii Musiikkikeskuksen johtajan läheisenä työparina talous- ja henkilöstöasioissa sekä organisaation kokonaisvaltaisessa kehittämisessä. Tarvittaessa hän toimii myös johtajan sijaisena.

Tuotantopäällikön hakuilmoitus ja –ohjeet löytyvät Kuntarekryn www-sivuilta.

Kuopion Musiikkikeskus on yksi Suomen merkittävimmistä konsertti- ja kongressikeskuksista sekä maakunnan musiikkielämän sydän. Kuopion kaupunginorkesterin toimintaa leimaa monipuolisuus ja kansainvälisyys. Vakituisia työntekijöitä on yli kymmenestä eri maasta. Musiikkikeskuksessa vierailee vuosittain suosituimmat kotimaiset viihdetaiteilijat ja Kuopion kaupunginorkesterin kapellimestari- ja solistivieraat eri puolilta maailmaa. Kuopion Musiikkikeskuksen tiloissa järjestetään konserttien lisäksi kokouksia, kongresseja ja näyttelyjä sekä erityyppisiä yritystilaisuuksia ympäri vuoden. Kuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion kaupunginorkesterin kaksoisorganisaatio kuuluu Kuopion kaupungin hyvinvoinnin edistämisen palvelualueeseen.

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Youtube: KuopioMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: