Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion Musiikkikeskus hakee aulavastaavaa

Facebook Twitter

Julkaistu 08.04.2019 klo 16:10

Aulavastaava toimii Kuopion kaupunginorkesterin nuotistonhoitajana

Kuopion Musiikkikeskus hakee aulavastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 5.8.2019 alkaen ensisijaisena tehtävänään Kuopion kaupunginorkesterin nuotistonhoitajana toimiminen. Haku avautui tänään 8.4. kuntarekry.fi-järjestelmässä.

Kuopion Musiikkikeskuksen aulavastaavan haku on avautunut kuntarekry.fi-järjestelmässä maanantaina 8.4. ja se päättyy perjantaina 3.5. klo 12.

Kuopion Musiikkikeskuksen aulavastaavan ensisijainen tehtävä on Kuopion kaupunginorkesterin nuotistonhoitajana toimiminen. Lisäksi hän toimii asiakaspalvelutehtävissä ja huolehtii talossa tapahtuvien tilaisuuksien sujuvuudesta sekä toimii tarpeen mukaan järjestyksenvalvontatehtävissä.

Musiikkikeskuksen tapahtumissa aulavastaava opastaa ja palvelee tapahtumanjärjestäjiä, taiteilijoita ja yleisöä yhdessä talon muun henkilökunnan kanssa. Tehtävään kuuluu myös yleisvalvontaa, taloesittelyitä sekä kalusteiden ja instrumenttien siirtämistä ja järjestelyä. Kaupunginorkesterin osalta vastuualueeseen kuuluu lisäksi orkesterijärjestäjän tehtävät eli kalusteiden ja instrumenttien järjestely harjoitus- ja konserttitarpeiden mukaan sekä orkesterin vierailukonsertteihin liittyvät logistiset suunnittelutehtävät. Päävastuualueena on kuitenkin orkesterin nuotistosta huolehtiminen ja sen kehittäminen.

Aulavastaavan hakuilmoitus ja –ohjeet löytyvät osoitteesta:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/aulavastaava-224589/

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Youtube: KuopioMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: