Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion Musiikkikeskuksessa vietetään Avoimien ovien päivää 13.2.

Facebook Twitter

Julkaistu 07.02.2020 klo 11:27

Tarjolla musiikki- ja tanssiesityksiä, talokierroksia ja arvontaa

Kuopion Musiikkikeskuksen väki toivottaa kaikki musiikin ja tanssin ystävät tervetulleiksi Avoimien ovien päivään torstaina 13.2. klo 11-15. Päivän aikana tarjolla on mm. musiikki- ja tanssiesityksiä, talon esittelykierroksia sekä arvontaa ja erikoistarjouksia. Avoimien ovien päivään on vapaa pääsy.

Kuopion Musiikkikeskuksen Avoimien ovien päivää vietetään torstaina 13.2. klo 11-15. Päivän avaavat talossa toimivien tahojen johtajat klo 11 Valohallissa. Ravintola Oodin lounaasta voi nauttia Valohallissa klo 11-14 välisenä aikana hintaan 10 €/hlö. Menu: Salaatti- & leipäbuffet – Burgundinpataa & riisiä – Punajuuripihvejä & timjamimajoneesia – Reilun kaupan luomukahvia & haudutettua teetä – Pientä makeaa.

Klo 11.15 alkaen Musiikkikeskuksessa voi kokea eriteemaisia musiikki- ja tanssivartteja. Ohjelmassa ovat mm. rytmimusa-, laulu-, elämänkaari- ja urkuvartit. Klo 12 alkavassa Kuopion kaupunginorkesterin avoimessa harjoituksessa voi seurata orkesterin työskentelyä sen ylikapellimestarin Jaakko Kuusiston johdolla. Avoimen harjoituksen jälkeen klo 13.15 Jaakko Kuusisto on haastateltavana Valohallissa. Ennen Kuusiston haastattelua, klo 13 Valohallissa julkistetaan mittava Kuopion kaupunginorkesterin, Kuopion konservatorion ja Savonia-AMK:n Musiikin ja tanssin yksikön yhteistyöproduktio, ja haastateltavana on tekijöitä tulevasta produktiosta.

Klo 12 käynnistyvät talon esittelykierrokset yleisölle. Peruskierrosten lisäksi tarjolla on englanninkielinen muusikon kierros, jonka pitää Kuopion kaupunginorkesterin konserttimestari Lila Watanabe, sekä liikunnallinen porraskierros vetäjänään Kuopion konservatorion rehtori Esko Kauppinen. Lisäksi luvassa on esteetön kulissikurkistus, jossa esitellään Kuopion kaupunginorkesterin toimintaa.

Päivän aikana luvassa on myös erikoistarjouksia, jotka ovat voimassa vain Avoimien ovien päivänä talon lippukassalla, ja osallistujien kesken arvotaan lippupaketteja ja muita palkintoja. Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynti palvelee asiakkaita päivän aikana klo 10-19.

Avoimien ovien päivän järjestävät Kuopion Musiikkikeskus, Kuopion kaupunginorkesteri, Kuopion konservatorio, Savonia-ammattikorkeakoulun Musiikin ja tanssin yksikkö, Taideyliopisto Sibelius-Akatemian Kuopion yksikkö ja Ravintola Oodi. Päivän tarkka ohjelma löytyy osoitteesta www.kuopionmusiikkikeskus.fi.

KUOPION MUSIIKKIKESKUS

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Youtube: KuopioMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: