Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion Musiikkikeskuksen uudeksi aulavastaavaksi Juha Tenhunen

Facebook Twitter

Julkaistu 16.08.2018 klo 15:02

Aulavastaava toimii Kuopion kaupunginorkesterin nuotistonhoitajana

Kuopion Musiikkikeskuksen uudeksi aulavastaavaksi on valittu Juha Tenhunen, joka aloitti työnsä 6.8.2018 alkaen ensisijaisena tehtävänään Kuopion kaupunginorkesterin nuotistonhoitajana toimiminen.  Tenhunen on työskennellyt aiemmin mm. Kuopion kaupunginkirjaston musiikkiosastolla.

Kuopion Musiikkikeskus haki tämän vuoden toukokuussa uutta aulavastaavaa työsuhteeseen 6.8. alkaen ensisijaisena tehtävänä Kuopion kaupunginorkesterin nuotistonhoitajana toimiminen. Uuden aulavastaavan vastuualueeseen kuuluu lisäksi mm. orkesterijärjestäjän tehtävät.

Aulavastaavaksi valittiin Juha Tenhunen, joka on työskennellyt aiemmin eri kirjastoissa Keski-Suomessa ja Kuopiossa.  Lisäksi hän on tehnyt muusikon töitä instrumenttinaan kitara. ”Minulla on sekä muusikon että musiikkitieteen koulutus. Molemmista opeista ja erityisesti taidemusiikin tuntemuksesta on ollut apua musiikkikirjastotyössä ja uskon, että voin hyödyntää näitä oppeja myös nuotistonhoitajana”, Tenhunen kertoo. Myös orkesterimaailma on Tenhuselle tuttu. ”Olen soittanut kitaran lisäksi viulua, ja orkesterisoitto on tullut minulle tutuksi musiikkiopistossa, armeijan big bandissa ja yliopiston sinfoniaorkesterissa.”

Kuopiossa vuoden asunut Tenhunen odottaa pääsyä remontoituun Kuopion Musiikkikeskukseen. ”Musiikkikeskus on hieno talo, ja vuodenvaihteessa, remontin valmistumisen jälkeen nuotistokin saadaan entisiin tiloihin. Työnkuvani on monipuolinen, ja odotan pääseväni käsiksi sekä nuotistonhoitoon että muihin järjestelytöihin konserttien ja tilaisuuksien yhteydessä.”

Kuopion Musiikkikeskuksen aulahenkilökunta ja tapahtumatoiminta palaavat syyskuun alussa Musiikkikeskukseen perusparannusremontin jälkeen.

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Youtube: KuopioMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: