Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion Musiikkikeskuksen ja kaupunginorkesterin syyskausi avataan ilmaiskonsertilla 30.8.

Facebook Twitter

Julkaistu 23.08.2019 klo 17:10

Konsertin jatkoilla El Vision –bändi, yllätyksiä, arvontaa

Kuopion Musiikkikeskuksen ja 110-vuotiaan Kuopion kaupunginorkesterin syyskausi käynnistyy orkesterin ilmaiskonsertilla perjantaina 30.8. klo 18 Konserttisalissa. Syyskauden maistiaisia tarjoilevan ohjelman johtaa ylikapellimestari Jaakko Kuusisto. Konsertissa paljastetaan myös pari jymy-yllätystä. Ilta jatkuu Valohallissa klo 19 kauden avauksen jatkoilla, joilla mm. soittaa taidelukio Lumitin El Vision –bändi ja arvotaan lippupalkintoja.

Kuopion Musiikkikeskuksen syyskausi ja kaupunginorkesterin 110-vuotisjuhlakausi avataan orkesterin Sukella syksyyn! –ilmaiskonsertilla pe 30.8. klo 18 Konserttisalissa. Konsertissa kuullaan maistiaisia syksyn ohjelmasta ylikapellimestari Jaakko Kuusiston johdolla. Konsertin kruunaavat jymy-yllätykset, jotka selviävät vain tulemalla paikan päälle. Musiikin lomassa kuullaan kiinnostavaa taustatietoa orkesterin ja Musiikkikeskuksen syksyn ohjelmasta ja arvotaan lippupalkintoja.

Ilta jatkuu Valohallissa jatkojen merkeissä heti konsertin jälkeen klo 19 alkaen. Jatkoilla esiintyy kaupunginorkesterin kummikoulun, taidelukio Lumitin El Vision –bändi, johon kuuluvat Kaisa Karhunen ja Jemina Lohtander / laulu, Minja Bovellan / alttoviulu & taustalaulu, Lassi Laitinen / kitara, Laura Hämäläinen / koskettimet, Joona Koskela / basso ja Paulus Rannankari / rummut. Luvassa on sekä rauhallisempaa että myös tanssittavaa musiikkia. Lisäksi jatkoilla luvassa on lipputarjouksia, arvontaa, haastatteluja sekä yllätysesiintyjä. Musiikkikeskuksen Ravintola Oodi palvelee asiakkaita jatkojen ajan. Musiikkikeskuksen lipunmyynti on avoinna 30.8. klo 20 saakka. Myös jatkoille on vapaa pääsy.

Kaupunginorkesterin  kausikonserttisarjan kausikorttimyynti syksylle on käynnissä. Kausikorttimyynti päättyy 31.8. Myös kausikonserttien yksittäislippujen myynti on jo käynnissä.

Kausikortit syksyn 2019 kausikonsertteihin: 220 € permanto / 179 € parvet ja eläkeläiset / 73 € lapset alle 16v, opiskelijat, varusmiehet ja työttömät. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/kausikortti. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, ma-pe klo 12-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). 6.9. alkaen Kuopion kaupunginteatteri (Niiralankatu 2) 2 h ennen esitystä, pe klo 12-19 ja la klo 12-18, puh. 0600 41 31 43 (1,98 €/ min + pvm/mvm). Kuopio Info kauppakeskus Apaja, Sokos Kuopio ja Lippupisteen myyntipisteet kautta maan. eLiput: www.lippu.fi.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: