Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion kaupunginorkesterin syksyn kausikortteja voi lainata pääkirjastolta

Facebook Twitter

Julkaistu 03.09.2021 klo 12:20

Lisää kausikortteja on avattu myyntiin suuren kysynnän vuoksi

Kuopion pääkirjastolla on jälleen lainattavissa Kuopion kaupunginorkesterin syksyn kausikortteja, jotka oikeuttavat vapaaseen pääsyyn orkesterin kausikonsertteihin. Lainattavia kausikortteja on neljä kappaletta, ja lainauksen jälkeen kausikortti tulee palauttaa kirjastoon mahdollisimman pian. Syksyn 4+1 KAUSIKORTTEJA voi ostaa 8.9.2021 saakka. Suuren kysynnän vuoksi niitä on avattu myyntiin lisää.

Kuopion kaupunginorkesterin syksyn 2021 kausikortteja on lainattavissa Kuopion pääkirjastolla yhteensä neljä kappaletta. Asiakkaalla voi olla lainassa enintään kaksi kausikorttia – uudenlaisesta elämyksestä voi siis lähteä nauttimaan vaikka ystävän kanssa. Kausikortti oikeuttaa vapaaseen pääsyyn orkesterin kausikonserttiin. Kausikortin lainaamalla ensimmäistä kertaa konserttiin tuleva voi tutustua orkesterin ohjelmistoon maksutta.

Kausikorteilla on viikon laina-aika. Lainauksen jälkeen kausikortti pyydetään palauttamaan mahdollisimman pian pääkirjastoon, jotta mahdollisimman moni pääsee hyödyntämään kausikortteja ja nauttimaan konserteista, joita järjestetään syksyllä 2021 jopa viikon välein. Lainausta ei voi automaattisesti uusia eikä kausikorttia voi varata, mutta niiden saatavuustiedot voi tarkistaa Finna-verkkokirjastosta. Kausikorteilla on sama myöhästymismaksu kuin pikalainoilla eli 0,30 € / päivä. Jos asiakas ei palauta korttia, palauttamatta jäänyt kortti mitätöidään.

Lainattavissa olevien korttien kuvat ja käyttöohjeet sijaitsevat pääkirjaston pikalaina-hyllyssä, rakennuksen 2. kerroksessa, ja laminoitu kuva käydään vaihtamassa varsinaiseen kausikorttiin lainauspalveluista.

Kuopion kaupunginorkesterin kausikortti on yhtä kuin pääsylippu konserttiin. Kausikorttia ei tarvitse vaihtaa lippukassalla pääsylippuun. Kuopion kaupunginorkesterin kausikortti oikeuttaa vapaaseen pääsyyn syyskauden 2021 neljään ensimmäiseen erisisältöiseen kausikonserttiin, jotka pidetään 8.9., 16.9., 30.9. ja 7.10. klo 19 alkaen Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa. Kausikortti-konsertit ovat numeroimattomia eli kausikortti ei oikeuta vakiopaikkaan salissa. Kaikissa konserteissa on väliaika. Kausikortti ei sisällä Kuopion Musiikkikeskuksen vaatesäilytysmaksua tai ravintolapalveluita.

Pääkirjasto on avoinna ma-to klo 8-19 (henkilökunta paikalla klo 10-19), pe klo 8-16 (henkilökunta paikalla klo 10-16) ja la-su klo 10-16.

Kuopion kaupunginorkesterin 4+1 KAUSIKORTTEJA syksyn kausikonsertteihin on avattu lisää myyntiin suuren kysynnän vuoksi – kausikortteja voi lunastaa 8.9.2021 saakka. Myös kertaliput kaikkiin orkesterin syksyn konsertteihin ovat myynnissä.

Kertalippujen ja kausikorttien myynti: mm. Kuopion Musiikkikeskuksen lippukassa (avoinna ma-pe klo 15-17 tai esityksen alkuun ja viikonloppuisin tuntia ennen esitystä) sekä Lippupisteen verkkokauppa ja myyntipisteet (mm. Sokos Kuopio).

Ajantasaiset ohjelmatiedot löytyvät kaupunginorkesterin www-sivuilta. Muutokset ovat mahdollisia.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: