Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Sininen Pallo on koko perheen konsertti ystävyydestä ja elämästä maapallolla

Facebook Twitter

Julkaistu 04.11.2022 klo 08:33

Kuopion kaupunginorkesterin Sininen Pallo on koko perheen konsertti ystävyydestä ja elämästä maapallolla

Tuomo Rannankari ja Haapaniemen koulun lapsikuoro tärkeiden asioiden äärellä

Kuopion kaupunginorkesterin koko perheen konsertti Sininen Pallo torstaina 10.11.2022 klo 18 käsittelee mm. ystävyyttä, huolenpitoa ja ympäristöteemoja. Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalin lavalla nähdään kapellimestari Jaakko Jauhiaisen johtaman orkesterin kanssa Pikku Kakkosesta tuttu Tuomo Rannankari sekä Haapaniemen koulun lapsikuoro. Sinisestä Pallosta järjestetään myös päiväesitys päiväkoti- ja kouluryhmille to 10.11. klo 10 ja esitys kehitysvammaisille ja erityisryhmille ke 9.11. klo 13.

Sininen Pallo on koko perheen konsertti ystävyydestä, huolenpidosta sekä elämästä maapallolla. Konsertissa pohditaan, miten pidämme yhdessä huolta yhteisestä leikkipaikastamme eli maapallosta.

Meitä kaikkia koskettavien asioiden äärelle kuulijat kuljettaa vuoden 2019 lastenmusiikintekijänä palkittu ja Pikku Kakkosesta tuttu Tuomo Rannankari. Hän esittää Haapaniemen koulun 6. musiikkiluokan kanssa laulujaan, joissa kerrotaan mm.  leikin, ystävyyden, tunnetaitojen, käytöstapojen, ravinnon, terveyden, liikunnan ja luonnon merkityksestä. Orkesteria johtaa kapellimestari Jaakko Jauhiainen, ja musiikkiluokkaa on harjoituttanut opettaja Marjut Rannankari. Konsertti siirtyi marraskuulle tammikuulta 2022, jolloin sen esittäminen ei ollut mahdollista koronarajoitusten vuoksi.

Sininen Pallo -konsertista pääsevät nauttimaan myös alueen päiväkoti- ja alakouluryhmät päiväesityksessä to 10.11. klo 10 sekä kehitysvammaiset ja muut erityistä tukea tarvitsevat omassa konsertissaan ke 9.11. klo 13. Lisäksi konsertista on orkesterin kummilapsille oma esitys.

Konserttia suositellaan yli 3-vuotiaille. Kesto on noin 50 minuuttia, ei väliaikaa.

Liput 10.11. klo 18 Sininen Pallo -perhekonserttiin: 16 € aikuiset / 11 € lapset alle 16v. / 45 € perhelippu (sis. 1 aikuinen ja 3 lasta tai 2 aikuista ja 2 lasta).

Liput 10.11. klo 10 Sininen Pallo -päiväesitykseen: lapsiryhmät 6 €/lapsi / ohjaajat veloituksetta.

Liput 9.11. klo 13 Sininen Pallo -konserttiin kehitysvammaisille: 4,50 € / ohjaajat ja avustajat veloituksetta. Lipunmyynti kehitysvammaisten konserttiin vain Kuopion Musiikkikeskuksesta.

Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus ma-pe klo 15-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, puh. 0600 96 100 (1,98 €/min + pvm). Kuopion kaupunginteatteri (Niiralankatu 2, ks. aukioloajat kaupunginteatterin www-sivuilta), puh. 0600 41 31 43 (1,98 €/min + pvm + pmp). Sokos Kuopio ja Lippupisteen myyntipisteet kautta maan. eLiput Lippupisteen verkkokaupasta.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI
Markkinointipäällikkö Sari Kauhanen, puh. 044 718 2369, sari.kauhanen(at)kuopio.fi
www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: