Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion kaupunginorkesterin pienyhtyeet Kuopio juhlii -tunnelmassa

Facebook Twitter

Julkaistu 17.08.2018 klo 16:18

Yhtyeet jalkautuvat ympäri Kuopion keskustaa 24.8.

Kuopion kaupunginorkesterin pienyhtyeet jalkautuvat Kuopio juhlii –tapahtuman aikaan, perjantaina 24.8. ympäri Kuopion keskustaa ilahduttamaan kuulijoita musiikillaan. Yhtyeet muistuttelevat soitollaan myös siitä, että Kuopion Musiikkikeskus avautuu yleisölle, ja koko orkesterin soitosta päästään jälleen nauttimaan Konserttisalissa 6.9. alkaen. Samana perjantaina kaupunginorkesterin ja Kuopion Musiikkikeskuksen ohjelmaa esitellään Olonkorjuutorilla, ja Satoa-festivaalilla voi nauttia Musiikkikeskuksen ravintolan menusta.

Perjantaina 24.8. kaupunginorkesterin pienyhtyeiden soitosta voi nauttia ilmaiseksi ympäri Kuopion keskustaa. Yhtyeet esiintyvät mm.  kaupungintalolla, Salacavalassa, kaupunginteatterissa, museossa, Kuvakukossa ja VB-valokuvakeskuksessa. Esiintymiset käynnistyvät klo 12, jolloin orkesterin vaskikvartetti soittaa Kuopion kaupungintalon parvekkeelta fanfaarin. Torilavalla fanfaarin jälkeen haastateltavana on Kuopion Musiikkikeskuksen ja kaupunginorkesterin johtaja Katariina Kummala. Mikäli sää sallii, orkesterin pyöräilevä pop up -viulisti Soila Häkkinen kiertää illalla keskustaa viulun kanssa ja pysähtyy eri paikkoihin piristämään kuulijoita soitollaan.

Katso pienyhtyeiden esiintymisaikataulu 24.8. osoitteesta: https://kuopionseina.fi/kuopio-juhlii/

Perjantain 24.8. aikana yleisöllä on mahdollisuus voittaa lippuja kaupunginorkesterin syyskauden konsertteihin. Jos kiertää kuuntelemassa kolme pienyhtyeiden minikonserttia, voi osallistua arvontaan lippupalkinnoista. Arvontalipukkeita on jaossa pienyhtyeiden esiintymispaikoilla sekä klo 10-16 Kuopion Musiikkikeskuksen ja kaupunginorkesterin Olonkorjuutorin esittelypisteessä, jossa voi saada tietoa mm. syyskauden tarjonnasta sekä lunastaa kausikortteja ja lippuja syksyn tapahtumiin.

24.-25.8. voi torin Satoa-festivaalilla herkutella Kuopion Musiikkikeskuksen ravintolan antimilla. Perjantaina klo 11-21 ja lauantaina klo 11-20 Musiikkikeskuksen ravintolan Satoa-menu sisältää Jamaican jerk kananpoikaa, Friteerattua punajuuriohrattoa & Peltolan Blue-juustoa sekä Liepuskan omenastrudel ja vaniljajogurttimoussea (hinnat 4-5 €/annos).

Kaupunginorkesterin Sinfoniasarjan ja Kamarisarjan kausikorttimyynti syksylle on käynnissä. Sinfoniasarjan kausikorttimyynti päättyy 24.8., ja konserttikohtaisten lippujen myynti alkaa 27.8. Kamarisarjan kausikorttimyynti päättyy 28.9. Sarjan konserttikohtaisia lippuja voi ostaa jo nyt.

Kuopion Musiikkikeskuksen syyskausi avataan kaupunginorkesterin Sinfoniasarjan Tervetuloa, Jaakko! –konsertilla torstaina 6.9. klo 19 orkesterin uuden ylikapellimestarin, Jaakko Kuusiston johdolla. Konserttia edeltää kaikille avoin taiteilijatapaaminen Valohallissa klo 18.30. Kuopion Musiikkikeskuksen lippukassa on avoinna remontin jälkeen 3.9. alkaen ma-pe klo 12-17 tai esityksen alkuun ja viikonloppuisin tuntia ennen esitystä, palvelunumero 0600 96100 (1,98 €/min. + pvm).

Kausikortit syksyn 2018 Sinfoniasarjaan: 220 € permanto / 179 € parvet ja eläkeläiset / 73 € lapset alle 16v, opiskelijat, varusmiehet ja työttömät. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/kausikortti. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Kausikortit syksyn 2018 Kamarisarjaan: 66 € / 47 € eläkeläiset / 30 € lapset alle 16v, opiskelijat, varusmiehet ja työttömät.

Kausikorttien myynti: Kuopio Info, Sokos Kuopio ym. Lippupisteen valtakunnalliset myyntipisteet ja www.lippu.fi.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: