Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion kaupunginorkesterin Myyttejä ja legendoja -kausikonsertti 27.10. peruuntuu

Facebook Twitter

Julkaistu 24.10.2022 klo 11:47

Kuopion kaupunginorkesterin Myyttejä ja legendoja -kausikonsertti Kuopion Musiikkikeskuksessa peruuntuu torstailta 27.10. klo 19. Konsertin kapellimestari Aliisa Neige Barrièrella on todettu koronatartunta ja hän on estynyt johtamaan konsertin harjoituksineen. Konsertin ohjelmassa olivat mm. 70-vuotisjuhlaansa viettävän Kaija Saariahon viulukonsertto Graal Théătre Peter Herresthalin tulkitsemana sekä Josef Sukin Pohádka. Konsertti sisältyy Kuopion kaupunginorkesterin syksyn kausikorttisarjaan.

”Peruutukset ovat aina todella harmillisia. On selvää, että sairaana ei töitä voi tehdä, ja toivotammekin Aliisalle pikaista toipumista”, toteaa Kuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion kaupunginorkesterin johtaja Katariina Kummala. ”Tähän saakka olemme aina löytäneet keinot toteuttaa kaupunginorkesterin kausikonsertit kapellimestari- ja solistivieraiden sairastumisista huolimatta pikaisten taiteilijavaihdosten ja ohjelmistomuutosten avulla. Orkesteri ja tuotantotiimi ovat korona-aikana tottunut venymään monenlaisten tilanteiden edessä, mutta tällä kertaa aikataulun tiukkuus teki konsertin toteuttamisesta mahdotonta. Pahoittelemme asiakkaille koituvaa haittaa ja kiitämme lämpimästi ymmärryksestä”, hän jatkaa.

Kertalippujen osalta suosittelemme lippujen vaihtamista lahjakorttiin. Vaihto lahjakorttiin sekä lippupalautukset ovat mahdollisia 3 kuukauden kuluessa lipussa mainitusta esityspäivästä eli 27.1.2023 saakka. Lippukauppojen palvelupalkkioita, maksutapa- ja toimituspalkkioita ei palauteta. Lippupalautukset sähköisesti Lippupisteen palautuslomakkeella tai Kuopion Musiikkikeskuksen palautuslomakkeella. Liput voi palauttaa myös Kuopion Musiikkikeskuksen lippukassalle sen aukiolojen puitteissa. Kaupunginorkesterin kausikorttiasiakkaisiin ollaan yhteydessä lippujen korvaamiseen liittyen.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: