Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion kaupunginorkesterin lastenkonsertti Tapio vie yleisön matkalle suomalaiseen mytologiaan

Facebook Twitter

Julkaistu 13.02.2020 klo 11:30

Pohjantien koulun 4.-5. musiikkiluokkalaiset solisteina, juontajina ja kuorolaisina

Kuopion kaupunginorkesterin lastenkonsertti Tapio keskiviikkona 19.2. klo 18 vie yleisön kiehtovalle matkalle suomalaiseen kansantarustoon. Kuopion Musiikkikeskuksessa tarinaa eteenpäin vievät Jussi Rasinkankaan säveltämät kappaleet. Konsertin solisteina ja kuorolaisina toimivat Pohjantien koulun 4.-5. musiikkiluokkalaiset. Kaupunginorkesteria johtaa Jaakko Jauhiainen.

Kuopion kaupunginorkesterin lastenkonsertti Tapion 19.2. aiheena on suomalainen mytologia ja kansantarusto. Tarinan runkona toimivat lasten suosikeiksi nousseet kappaleet Jussi Rasinkankaan kokoelmasta Toiseen maailmaan, joihin konsertin kapellimestari Jaakko Jauhiainen on työstänyt sovitukset suurelle orkesterille. Laulujen sanoituksista vastaavat Jukka Itkonen, Juhani Konola  ja Matti Laasonen. Valokuvaaja Tomi Valon ottamat upeat luontokuvat tukevat tarinaa visuaalisesti.

Kaupunginorkesterin kanssa konserttilavalla nähdään 50 Pohjantien koulun 4.-5. musiikkiluokkalaista, jotka toimivat konsertin solisteina, juontajina ja kuorolaisina. Kuoroa ovat valmentaneet Aino Liimatainen ja Tuomas Yläkorhola.

Tapio-lastenkonsertti on suunnattu erityisesti 5-12-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Konsertin kesto on noin 50 minuuttia, ja siinä ei ole väliaikaa. Lastenkonsertista järjestetään myös päiväesitys alueen päiväkoti- ja alakouluryhmille samana päivänä klo 10.

Liput Tapio-lastenkonserttiin: 16 € peruslippu / 11 € lapset alle 16v / 48 € perhelippu (sis. 2 aikuista ja 2 lasta tai 1 aikuinen ja 3 lasta) / S-Etukortilla 13 / 8 / 38 €. Liput Tapio-päiväesitykseen: 6 € / Ohjaajat veloituksetta. Päiväesitys on suunnattu alueen päiväkoti- ja alakouluryhmille. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/ lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, ma-pe klo 12-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Kuopion kaupunginteatteri (Niiralankatu 2) 2 h ennen esitystä, pe klo 12-19 ja la klo 12-18, puh. 0600 41 31 43 (1,98 €/ min + pvm/mvm). Kuopio Info kauppakeskus Apaja, Sokos Kuopio ja Lippupisteen myyntipisteet kautta maan. eLiput: www.lippu.fi.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: