Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion kaupunginorkesterin kummilapsitoiminta jatkuu helmikuun alussa

Facebook Twitter

Julkaistu 30.01.2020 klo 15:58

Kummilapsille räätälöidyssä konsertissa lapset pääsevät tanssimaan ja soittamaan itse

Kuopion kaupunginorkesterin kummilapsitoiminta jatkuu ensi viikolla. Vuonna 2017 syntyneille kuopiolaislapsille tarjotaan heille räätälöity konsertti, jossa lapset pääsevät mm. tanssimaan ja soittamaan itse musiikin mukana. Talvipäivän juhla –konserttien seremoniamestareina toimivat Kuopion konservatorion musiikkipedagogit Aino-Reeta Komulainen ja Sari Lajunen. Kahdesta orkesterikokoonpanosta suurempaa johtaa kapellimestari Timo Koponen ja pienempää liidaa I-viulun äänenjohtaja Ian Tomilov.

Kuopion kaupunginorkesterin kummilapset pääsevät tänä keväänä osallistumaan kummilapsikonserttien kulkuun tanssimalla, liikkumalla, leikkimällä ja soittamalla. Tarinallisessa konsertissa Kuopion kaupunginorkesterin kokoonpanojen soittamat klassisen musiikin pikkukappaleet johdattavat yleisön talvipäivän juhlien eri tunnelmiin. Tarinan musiikin ympärille ovat loihtineet Kuopion konservatorion musiikkipedagogit Aino-Reeta Komulainen ja Sari Lajunen. Orkesterin kummilapsiperheille on lähetetty kummilasten sähköinen uutiskirje, joka sisältää ilmoittautumislinkin konserttiin.

Samasta musiikista on räätälöity kokonaisuus myös kehitysvammaisille. Kehitysvammaisten konsertti toteutetaan torstaina 6.2. klo 10 Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa. Osallistavassa konsertissa musiikki ja tarina kulkevat käsi kädessä, ja yleisön osallistuminen on suotavaa. Musiikin kokemuksellisuus ei rajoitu vain kuunteluun, vaan tässä esteettömässä konsertissa voi ilmaista tunteita vapaasti ja spontaanisti.

Liput kehitysvammaisten konserttiin: 4,50 € / ohjaajat ja avustajat veloituksetta.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, ma-pe klo 12-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm).

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: