Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion kaupunginorkesterin ja Kuopion kaupungin soiva joulutervehdys julkaistaan 24.12.

Facebook Twitter

Julkaistu 22.12.2020 klo 09:17

Orkesterin solisteina Marjukka Tepponen ja Silmu Ståhlberg

Jouluaattona 24.12. Kuopion kaupunginorkesterin joulukalenterin viimeisestä luukusta avautuu orkesterin ja Kuopion kaupungin soiva joulutervehdys. Rakkaita joululauluja sisältävällä konserttivideolla esiintyvät kaupunginorkesterin kanssa sopraano Marjukka Tepponen ja nuori monilahjakkuus Silmu Ståhlberg. Orkesteria johtaa kapellimestari Atso Almila. Linkki soivaan joulutervehdykseen julkaistaan 24.12. klo 10 Kuopion kaupunginorkesterin ja Kuopion kaupungin www- ja Facebook-sivuilla.

Kuopion kaupunginorkesterin joulukalenterin 24. luukusta paljastuu orkesterin ja Kuopion kaupungin soiva joulutervehdys. Ennen konserttiosuutta hyvän joulun toivotuksen videolla esittää Kuopion kaupunginjohtaja Jarmo Pirhonen. Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa kuvatussa konsertissa soivat rakkaat joululaulut, kuten Maa on niin kaunis, En etsi valtaa loistoa ja Jouluyö, juhlayö kapellimestari Atso Almilan johdolla. Solisteina kuullaan sopraano Marjukka Tepposta ja nuorta Silmu Ståhlbergia. Joulutervehdyksen lopussa toivotetaan hyvää joulua 10 eri kielellä.

Marjukka Tepponen aloitti musiikkiopintonsa kotikaupungissaan Kuopiossa ja on luonut kansainvälisen uran esiintyen viimeisimpinä mm. Riikan kansallisoopperassa, Seattlen oopperassa, Jevgeni Onegin –produktiossa Lissabonissa, Grazin oopperassa sekä Suomen kansallisoopperassa. 14-vuotias elokuvatähti Silmu Ståhlberg on tullut tunnetuksi viimeisimpien Risto Räppääjä –elokuvien Risto Räppääjänä sekä Juice-elokuvan nuorena Juice Leskisenä. Hänet on nähty myös Kuopion kaupunginteatterin estradilla. Soivassa joulutervehdyksessä Ståhlberg sekä laulaa että soittaa trumpettia.

Soiva joulutervehdys Kuopion kaupungin Vimeo-kanavalla

Soivan joulutervehdyksen linkki julkaistaan jouluaattona 24.12. klo 10 Kuopion kaupunginorkesterin, Kuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion kaupungin verkkosivuilla osoitteissa www.kuopionkaupunginorkesteri.fi, www.kuopionmusiikkikeskus.fi ja www.kuopio.fi sekä kaupunginorkesterin, Musiikkikeskuksen ja kaupungin Facebook-sivuilla.

Soivan joulutervehdyksen myötä Kuopion kaupunginorkesteri ja Kuopion kaupunki toivottavat Kuopion alueen asukkaille, yhteistyökumppaneilleen sekä kaikille musiikin ystäville hyvää ja rauhallista joulua!

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: