Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion kaupunginorkesteri joulutunnelmissa Puhuri- ja Kauneimmat joululaulut -konserteissa

Facebook Twitter

Julkaistu 12.06.2023 klo 13:25

Lipunmyynti konsertteihin alkaa 12.6.

Ensi joulukaudella Kuopion kaupunginorkesteri esittää jouluisia säveliä koko perheen Puhuri-konsertissa sekä suositussa Kauneimmat joululaulut -konsertissa. Puhuri-konsertissa torstaina 30.11. klo 18 leikitään ja lauletaan Mimmit-yhtyeen kanssa uusien ja tuttujen talvi- ja joululaulujen tahtiin. Torstaina 14.12. klo 18 Kauneimmat joululaulut -konsertissa lauletaan niin ikään yhdessä ja kuullaan rakkaita joululauluja Atso Almilan johtaman Kuopion kaupunginorkesterin ja UEF Kuopion ylioppilaskuoron esittäminä. Lipunmyynti Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa järjestettäviin konsertteihin alkaa 12.6. klo 12.

Kuopion kaupunginorkesterin ja Mimmit-yhtyeen koko perheen Puhuri-konsertissa torstaina 30.11. klo 18 tehdään musiikkimatka joulun tunnelmaan ja valkoisten lumihankien keskelle. Konsertissa päästään leikkimään, laulamaan ja tanssimaan ihkauusien talvi- ja jouluaiheisten laulujen tahtiin, mutta myös tutummista kappaleista, kuten Kulkuset ja Porsaita äidin oomme kuullaan jännittäviä uusia versioita. Mukaansatempaavan musiikin lisäksi luvassa on vauhdikkaita tansseja, pöytäteatteria ja tarinoita.

Vuoden 2022 lastenmusiikintekijäksi valittu ja myös kolme Emma-ehdokkuutta saanut Mimmit on kahden sisaruksen, Pauliina Lerchen ja Hannamari Luukkasen muodostama, riemastuttavan hauska lastenmusiikkiyhtye, jonka lavaenergia tempaa mukaansa, ja kansanmusiikilla maustettu, raikas luomusoundi on balsamia myös vanhempien korville. Kuopion kaupunginorkesteria johtaa kapellimestari Dimas Ruiz Santos.

Konsertin kesto on noin 50 minuuttia, ja se soveltuu kaikenikäisille. Konsertista nähdään myös päiväesitys samana päivänä 30.11. klo 10. Esitys on suunnattu alueen päiväkoti- ja alakouluryhmille.

Kuopion kaupunginorkesterin syyskausi päätetään rakkaimpien ja kauneimpien joululaulujen merkeissä torstaina 14.12. klo 18. Joulun tunnelmaan virittäydytään nostalgisten ja yleisölle tuttujen sävelmien parissa. Joulun odotetuimpiin perinteisiin kuuluu myös yhdessä laulaminen – yhteislaulut ovat keskeisessä osassa myös tässä Kauneimmat joululaulut -konsertissa.

Orkesterin kanssa estradille nousevat UEF Kuopion ylioppilaskuoron laulajat, jotka toimivat esilaulajina yhteislauluissa sekä esiintyvät kuoron omin numeroin. Kuoron on harjoittanut Richard Nicholls. Konserttia luotsaa leppoisaan tyyliinsä kapellimestari Atso Almila.

Liput Puhuri-konserttiin 30.11. klo 18: 13,50 € aikuiset / 8 € lapset alle 16v. / 38 € perhelippu (sis. 4 hlöä) / 10 € kausikorttiasiakkaan etuhinta (max. 2 etulippua / kausikortti). Liput Puhuri-konserttiin 30.11. klo 10: Liput lapsiryhmät 6 € lapsi / Ohjaajat veloituksetta. Esitys on suunnattu alueen päiväkoti- ja alakouluryhmille.  Liput Kauneimmat joululaulut -konserttiin 14.12. klo 18: 15 € aikuiset / 11 € lapset alle 16v ja opiskelijat / 11 € kausikorttiasiakkaan etuhinta (max. 2 etulippua / kausikortti). Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Lipunmyynti avoinna kesäkaudella seuraavasti:
ti 13.6. asti ma-pe klo 15-17 tai esityksen alkuun saakka, viikonloppuisin tuntia ennen esitystä
ke 14.6. – la 17.6. klo 12-18
su 20.6. klo 12-16
ma 19.6. – ti 20.6. klo 12-18
ke 21.6. – su 6.8. suljettu
ma 7.8. alkaen ma-pe klo 15-17 tai esityksen alkuun saakka, viikonloppuisin tuntia ennen esitystä

Myynti myös Sokos Kuopio ja Lippupisteen myyntipisteet. eLiput Lippupisteen verkkokaupasta. Lisäksi Kuopion kaupunginteatteri (ks. aukioloajat kaupunginteatterin www-sivuilta).

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: