Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion kaupunginorkesteri hakee orkesterikoordinaattoria

Facebook Twitter

Julkaistu 27.04.2022 klo 10:09

Haku avoinna kuntarekry.fi-järjestelmässä 16.5. saakka

Kuopion kaupunginorkesteri hakee motivoitunutta, huolellista ja positiivisella asenteella varustettua orkesterikoordinaattoria 1.8.2022 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuopion Musiikkikeskukseen. Koordinaattorin päävastuualueena on orkesterin päivittäisen toiminnan koordinointi, avustajahankinta sekä matka- ja majoitusjärjestelyt. Haku on avoinna kuntarekry.fi-järjestelmässä 16.5. klo 12 saakka.

Kuopion kaupunginorkesterin orkesterikoordinaattorin haku on avautunut kuntarekry.fi-järjestelmässä ja se päättyy maanantaina 16.5. klo 12.

Orkesterikoordinaattorin tärkeimmät työtehtävät kaupunginorkesterin kansainvälisessä työyhteisössä Kuopion Musiikkikeskuksessa ovat päivittäisen toiminnan koordinointi, orkesterin avustajahankinta sekä matka- ja majoitusjärjestelyt. Lisäksi työtehtäviin kuuluu pienyhtyekonserttien järjestelytehtäviä, palkkioiden maksua, työsuunnitelmien päivitystä eri kanaviin, koesoittojen taustatyötä ja monenlaista tilastointia.

Orkesterikoordinaattorin hakuilmoitus ja –ohjeet löytyvät Kuntarekryn www-sivuilta.

Yli 100-vuotias Kuopion kaupunginorkesteri on Itä-Suomen suurin sinfoniaorkesteri ja sen toiminta-alue kattaa koko maakunnan. Orkesterin 44 muusikkoa on tullut Kuopioon yli kymmenestä eri maasta. Kuopion kaupunginorkesterilla on yhteinen hallinto Kuopion Musiikkikeskuksen kanssa. Tiivistä yhteistyötä tehdään myös samassa rakennuksessa toimivien musiikkioppilaitosten, taidelukion, Suomen muiden orkestereiden ja vapaan kentän toimijoiden kanssa. Orkesteri soittaa monipuolista ohjelmistoa sinfoniakonserteista viihdespektaakkeleihin ja jalkautuu esiintymään myös Musiikkikeskuksen ulkopuolelle. Yleisötyö monissa muodoissaan onkin yksi tärkeä osa orkesterin työkenttää.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: