Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion ja Joensuun kaupunginorkesterien vasket tarjoavat vappubrassailua 30.4.

Facebook Twitter

Julkaistu 22.04.2021 klo 15:54

Verkkokonsertin seremoniamestareina Teemu Vesterinen ja Juha Jylhäsalmi

Vappubrassailua-verkkokonsertissa vappuaattona 30.4. klo 18 yhdistyvät vapun iloinen tunnelma, torvimusiikki ja komedian maailma. Estradille nousevat sekä Kuopion että Joensuun kaupunginorkesterien vasket ja lyöjät sekä komiikan saralta tutuiksi tulleet Teemu Vesterinen ja Juha Jylhäsalmi, jotka juontavat konsertin. Luvassa on niin suomalaista iskelmää kuin lattarirytmejä.

Perjantaina 30.4. klo 18 Retuperän WBK saa astetta elegantimman kilpailijan, kun Savon ja Karjalan vasket ja lyöjät yhdistävät voimansa yhteisessä Vappubrassailua-konsertissa. Kuopion ja Joensuun kaupunginorkesterien vappuaaton konsertin seremoniamestareina toimivat stand up -koomikko Teemu Vesterinen ja Kuopion komediafestivaalin johtaja Juha Jylhäsalmi.

Vappuaaton konsertissa vedetään ranskalaiset korot jalkaan, avataan pullo vaaleanpunaista samppanjaa ja matkataan kohti satumaata Leilan kanssa ja Havanan karnevaalitunnelmiin kauniin Marian seurassa vaikka sohvan kulmassa laiskotellen. Tämä musiikkielämys saa tanssijalan vipattamaan ja pään pyörälle kuin siellä pörräisi parvi kimalaisia. Luvassa on niin Suomi-iskelmää, tangoa, kuin lattarien rytmillistä ilotulitusta, ja vappuperinteitä noudattaen yhteislauluakaan ei ole unohdettu.

Pe 30.4. klo 18 verkkokonsertti Kuopion kaupunginorkesterin YouTube-kanavalla

Vappubrassailua -verkkokonsertti julkaistaan kaupunginorkesterin YouTube-kanavalla sekä kaupunginorkesterin www-sivuilla.  Tämä verkkokonsertti on katsottavissa orkesterin YouTube-kanavalla konsertin jälkeen kahden viikon ajan. 30.4. konsertin taltiointi toteutetaan yhteistyössä Taustamarkkinat BGMT Oy:n kanssa.

Kuopion kaupunginorkesteri julkaisee kevätkauden 2021 konsertteja sitä mukaa, kun korona-ajan yleisörajoitukset selviävät. Verkkokonserteista ja erilaisista tempauksista tiedotetaan tilannekohtaisesti.

Koronatilanteen aiheuttamasta epävarmuudesta johtuen Kuopion Musiikkikeskuksen vuoden 2020 lopussa vanheneviksi merkittyjen tai kesäkuun 2021 loppuun mennessä vanhenevien lahjakorttien voimassaoloaikaa on jatkettu vuoden 2021 loppuun saakka.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: